Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Πρόσκληση από τον Οργανισμό

Θα θέλαμε να απευθύνουμε σε εσάς, τους αθλητές της περιοχής μας, μια ιδιαίτερη πρόσκληση για την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, από τις 09:00 έως τις 13:00 στην Προβλήτα Αγίου Νικολάου στην Παραλία Χαλκίδος, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Σε αυτή τη δράση, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ζήσε Αθλητικά» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι αθλητές της περιοχής μας δε θα ....
μπορούσαν παρά να πρωτοστατήσουν.
Η Χαλκίδα παίρνει τη «σκυτάλη» για τη διοργάνωση της δράσης, η οποία έχει  υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών αθλητών. Από «θρύλους» του αθλητισμού όπως η «χρυσή» ομάδα μπάσκετ του 1987, παίκτες των ομάδων ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κ.ά., Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες (Μωραϊτίδου, Καραπατάκη, Μπισκιτζή, Καραγιάννη, Παπανικολάου, Παπαλουκά, Γλυνιαδάκη, Λεωνίδη, Μηνούδη, Δεληγιάννη κ.ά.) μέχρι και τη νέα γενιά, πληθώρα αθλητών συμμετείχαν ενεργά και απέδειξαν ότι είναι πρωταθλητές και στη ζωή.
Σας απευθύνουμε ιδιαίτερο κάλεσμα και σας παρακαλούμε θερμά, να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε την επιτυχία αυτής της τόσο σημαντικής δράσης και να προσπαθήσετε να εκπροσωπηθείτε στην εθελοντική αιμοδοσία από 6 τουλάχιστον αθλητές.