Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχουμε με τον κύριο Γιώργο Τόλια, αλλά εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που μία τον κυνηγάνε και τον απειλούν κι την άλλη τον θέλουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Έχει την τρέλα του με την ομάδα και πιστεύει πως μπορεί να την οδηγήσει ψηλά. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά ...
η επικοινωνιακή του πολιτική και η εμμονή του σε κάποια πρόσωπα και πράγματα, είναι το πρόβλημα.

- Αν πραγματικά ο Γιώργος έχει και σχέδιο και όραμα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εκτός από την τρέλα που έχει για να την διοικήσει, τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά. 

- Αγαπητέ Γιώργο, ξέρουμε καλά τι συνέβη στην ομάδα την εποχή Μορίδη και πως 2 - 3 άνθρωποι, κράτησαν ζωντανή την ομάδα. Ήταν πολλοί αυτοί που ήθελαν την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα και την διάλυσή της. Το έλεγαν δημόσια άλλωστε και δεν το έκρυβαν. Ο Καρλατήρας, ο Πέτρου και ο Τοκπασίδης, ήταν αυτοί που κράτησαν ζωντανή την ομάδα, αφού αυτούς εμπιστεύθηκαν οι ποδοσφαιριστές και αφού τα κατάφεραν αγωνιστικά, έβαλαν μπροστά και τα υπόλοιπα τα οποία ήταν τα δυσκολότερα και τα χειρότερα και με τα οποί ακόμη δεν έχουν τελειώσει.

- Ξέρουμε από πρώτο χέρι το τι τράβηξαν αυτοί οι άνθρωποι, αφού προσπαθούσαμε κθημερινά να τους μιλάμε για να αντέξουν και να τα καταφέρουν. Τα κατάφεραν και θα ήτν αχαριστία να μην τους πούμε ευχαριστώ. Θα ήταν αχαριστία να τους κατηγορήσουμε. Τα έκαναν όλα, μάτωσν γι όλα και πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο.