Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Πρέπει να προσέχουμε και να μην ξεχνάμε τα μέτρα προστασίας, όπως την μάσκα, τις αποστάσεις και τις άσκοπες μετακινήσεις. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι είναι κατά των μέτρων και δίνουν μάχη στο διαδίκτυο για να πείσουν και άλλους, αλλά μια χαρά φοράνε την μασκούλα τους, όταν πάνε στην δουλειά τους και μια χαρά στέλνουν sms όταν θέλουν να μετακινηθούν. Τον επαναστάτη των κάνουν στο διαδίκτυο και μόνο ....εκεί, γιατί μόνο εκεί τους παίρνει. 

- Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από σχεδόν 20 μέρες, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Ρέτσας και ειλικρινά του ευχόμαστε αυτή η περιπέτεια με την υγεία του, να τον κάνει περισσότερο δυνατό και να είναι μια απλή ανάμνηση.

- Την καλημέρα μας στον "εντιμότατο" ραδιοφωνατζή" ο οποίος δεν βρίσκει την δύναμη να πει αλήθειες και καταφεύγει σε υβρεολόγιο και επιθέσεις εναντίον μας. Εμείς δεν θα τον χαρακτηρίσουμε και δεν θα αναφερθούμε στον βίο του. Τον κρίνει ο Θεός και ευχόμαστε πάντα να τον έχει καλά. "Εντιμότατε" κύριε, εμείς θα γράφουμε αλήθειες κι εσύ θα συκοφαντείς. Προχώρα ελεύθερα.

- Μάχη έχουμε στο διαδίκτυο σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής, πότε τα Τοπικά Πρωταθλήματα, πότε τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Γυναικών κλπ.  Κυρίες και κύριοι, απλά τα πράγματα. Αν η κατάσταση συνεχισθεί έτσι όπως είναι σήμερα, δεν πρόκειται να έχουμε αθλητική δραστηριότητα. Για να έχουμε πρωταθλήματα, πρώτα θα πρέπει να έχουμε προπονήσεις. Έχουμε κάτι τέτοιο;

- Τελικά ακούσαμε λάθος; Δεν χαρακτήρισε λέει βλάκα τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων τον κύριο Γιώργο Ψαθά ο ραδιοφωνατζής!!! Εμείς πιστεύουμε πως δεν θα το αρνηθεί, γιατί είναι μάγκας και όχι κωλοτούμπας και θα το παραδεχθεί. Σιγά να μην φοβηθεί τον κ. Ψαθά. 

- Οι μέχρι το 2019 ισολογισμοί του Δήμου Χαλκιδέων, δεν ήταν δικοί μας είπε η κυρία Βάκα απευθυνόμενη στον κ. Καθαροσπόρη και μην ξεχνάς πως για πολλά χρόνια ήσουν αντιδήμαρχος έργων. Τι έκανες λοιπόν εσύ, για να έχει ο δήμος σωστούς ισολογισμούς;;;;