Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Εορταστικός "μπάρμπα Στέλιος"

 - Πραγματικά στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στον "εντιμο" ραδιοφωνατζή, ο οποίος δεν βλέπει την καμπούρα του, γιατί αν την δει θα τρομάξει. Του κάνουμε πλάκα και μαζεύουμε τα όσα λέει και όσα γράφει, γιατί θα χρειασθούν να του τα δείχνουμε όταν θα καταλάβει, πως εμείς ....αντέχουμε, αλλά ο ίδιος όχι.

- Τι έγινε μ΄ εκείνον τον προϊστάμενο σε υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας τον οποίο "στόλιζες" καθημερινά όταν αντιπεριφερειάρχης ήταν ο κ. Μπουραντάς και όταν τον άλλαξε ο Σπανός, εσύ άρχισες επίθεση στον αντικαταστάτη του και στήριζες αυτόν που "στόλιζες";;;

- Τι έγινε τελικά με την μόλυνση που μας έλεγες πως προκαλούν οι επιχειρήσεις Κελαϊδίτη και την ίδια στιγμή διαφήμιζες ομοειδή επιχείρηση στην ίδια περιοχή; Τα λύματα της επιχείρησης του διαφημιζόμενου είναι καλύτερα, από τα λύματα αυτών που δεν τα ακουμπάνε;;;;;

- Εμείς δεν σε χαρακτηρίζουμε κάπως, γιατί δεν το έχουμε ανάγκη και δεν συνηθίσαμε σε ύβρεις και συκοφαντίες.  Βλέπεις γενικώς τις πολεοδομικές και όχι μόνο υπερβάσεις άλλων, αλλά δεν βλέπεις αυτές που κάνουν οι κατά καιρούς χορηγοί σου!!!! 

- Αλήθεια τι θα κάνεις αν ο κ. Ψαθάς τον οποίο χαρακτήρισες βλάκα και είπες για την πολλά για την συνάντηση με τους εργολάβους, γίνει κακό παιδί και αρχίσει να λέει για το αν έχεις δικαίωμα να λες δημόσια όσα λες;;; "Φίλε και υβριστή" να είσαι προσεκτικός, γιατί απλά, δεν έχεις και την νομιμοποίηση που θα έπρεπε.