Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικες φαπούλες....

 - Τι να γράψουμε εμείς γι΄ αυτούς που βρίσκουν κάτι στραβό και παράλογο, στις προμήθειες και τους προμηθευτές του Δήμου Χαλκιδέων; Αν υπάρχει παρανομία τότε όλοι μαζί να καταγγείλουμε την δήμαρχο και κάθε αρμόδιο. Στο θέμα της επιλογής προμηθευτή, δεν υπάρχει παρανομία επειδή απλά δεν επέλεξε τον προμηθευτή που είχαν επιλέξει ο κ. Παγώνης με τον κ. Καθαροσπόρη. Πιστεύουμε πως .....παρανομία θα είναι το να μην προστατεύουν τα συμφέροντα του Δήμου.

- Αυτό που επίσης δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, είναι το ότι ο Δήμος Χαλκιδέων, εξ αιτίας του κορονοϊού και της θεομηνίας, είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

- Να μιλήσουμε λίγο και για την εικόνα του Σταδίου της Χαλκίδας; Περιμένουμε ν΄ αρχίσει το έργο για τους χώρους κάτω από την κερκίδα κλπ, αλλά δεν ξέρουμε αν σ΄ αυτό είναι και ο χώρος της πρόσοψης του Σταδίου, ο οποίος έχει τα μαύρα του τα χάλια, αφού είχε εγκαταλειφθεί για πολλά χρόνια. Περιφέρεια, Δήμος και ΔΟΑΠΠΕΧ θα πρέπει να φροντίσουν το Στάδιο γιατί δεν μπορεί να παραμείνει όπως έχει.

- Αγαπητέ κύριε, δεν πήραμε μέρος στο μοίρασμα της πίττας με προηγούμενες καταστάσεις και δεν θα πάρουμε και τώρα. Δεν θα γίνουμε σκυλάκια κανενός για να μας βγάζουν βόλτα με το λουράκι. Εμείς έχουμε την δική μας άποψη και δεν την αλλάζουμε επειδή κάποιος μας το ζήτησε και μάλιστα με το αζημίωτο. Έχουμε ανθρώπους στην πολιτική και τον αθλητισμό, οι οποίοι εκτιμούν αυτό που κάνουμε και μας στηρίζουν, εδώ και χρόνια. Εμείς "δεν πουλάμε" ιδέες και ανθρώπους.