Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Και τώρα τι κάνουμε;

 - Τι θέλετε να κάνουμε; Χάθηκε η χρονιά για το ποδόσφαιρο και αυτό δεν πρέπει να το αμφισβητεί κανείς. Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως πρέπει να συνεχισθούν τα πρωταθλήματα, κάνουν τραγικό λάθος. Να κοιτάξουν πως θα οργανωθούν σωστά τα Σωματεία και οι Ενώσεις και ας μην λένε διάφορα. Δεν είναι μηχανάκια ούτε ηλεκτρικά αυτοκίνητα οι ποδοσφαιριστές, για να τους βάζει ή να τους βγάζει κανείς ....από την πρίζα.
Δεν είναι ούτε καν επαγγελματίες, για να τους υποχρεώσεις να παίξουν μπάλα Τετάρτη και Σαββατοκύριακο και μάλιστα μετά από διακοπή 3 - 4 μηνών. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να βάλουν σε κίνδυνο ποδοσφαιριστές, γιατί απλά θέλουν να έχουν αντικείμενο και κάτι να ασχοληθούν. Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ και οι Ενώσεις, ας το πάρουν απόφαση. Να είμαστε όλοι καλά και ν΄ αρχίσουν οι ομάδες προετοιμασία τον Ιούλιο και να έχουμε τα πρωταθλήματα από τον Σεπτέμβριο και για τα Τοπικά να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν για να μην πάει χαμένος ο κόπος τους.
Θα πρέπει φυσικά να λυθούν πολλά προβλήματα, για να γίνει αυτό, αλλά αν εφαρμοστεί, τότε οι ομάδες θα πρέπει να συνεχίσουν με το ρόστερ που είχαν την στιγμή της διακοπής και μεταγραφές να επιτραπούν την περίοδο του Ιανουαρίου 2022.