Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Τρία πουλάκια κάθονται....

 
Κρίμα, κρίμα, κρίμα.
Πότε θα καταλάβουν όλες και όλοι πως τα έργα αποκατάστασης των ζημιών με χρήματα από το υπουργείο, γίνονται με απευθείας αναθέσεις και όχι με διαγωνισμούς και δημοπρατήσεις; Λυπούμαστε γιατί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων η  κυρία Γκόγκου επικεφαλής δημοτικής παράταξης, παρασύρθηκε και θυσίασε την ουσία για 5΄ δημοσιότητας και φυσικά δίνει τώρα δικαίωμα στον κ. Ψαθά να βγει και να πει πως η κυρία Γκόγκου δεν γνωρίζει τις διαδικασίες.
Η κυρία Γκόγκου ξέχασε τα όσα έλεγε για την υποψηφιότητά της ο ραδιοφωνατζής, αλλά και πως δεν πρέπει οι αιρετοί να επικροτούν.... ύβρεις και κουβέντες που υποτιμούν και συκοφαντούν πρόσωπα και πολύ περισσότερο όταν αυτά τα έχει ψηφίσει ο λαός.
Εμείς δεν ήμασταν με τον δήμαρχο κύριο Ψαθά και το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν μπορεί όμως κανένας να αποκαλεί βλάκα, έναν άνθρωπο τον οποίο τίμησαν οι δημότες και τον επέλεξαν για δήμαρχο, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.
Κυρίες και κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να μελετήσετε τους κανόνες και τους κώδικες της αυτοδιοίκησης, για να μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν.
Με αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης κουράσατε τον κόσμο και δεν σας ακούει πλέον.
Και κάτι τελευταίο. Ο Ψαθάς κάλεσε 7 εργολάβους και τ΄ άκουσε από τον ραδιοφωνατζή ο οποίος στηρίζει τον Παγώνη ο οποίος καλούσε μόνο 2 - 3 εργολάβους και χωρίς ο δήμος να είναι σε έκτακτη ανάγκη.
Κυρία Γκόγκου, υπάρχουν θέματα στα οποία μπορείτε να κάνετε αντιπολίτευση και να στριμώξετε τον κ. Ψαθά, βοηθώντας τον Δήμο.