Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είχαμε τον κορονοϊό, μας ήρθε και το εξοχικό που νοίκιασε ο Αλέξης και δέσαμε. Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Η προσωπική ζωή του κάθε πολίτη, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνεται θέμα στα ΜΜΕ. Πρόκειται για πολιτικό αρχηγό θα μας πείτε, αλλά έχει κάνει τόσες μαλακίες ο Αλέξης, που είναι αρκετές για να τον έχουν καθημερινά πρωτοσέλιδο θέμα. Ας μη γελιόμαστε. Και οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ, όχι απλά έχουν σχέση με την διαπλοκή, αλλά είναι η διαπλοκή. Ξέχασαν φυσικά οι ΣΥΡΙΖΑίοι, πως αυτοί έκαναν πολλές φορές πρώτο θέμα.... την οικογένεια Μητσοτάκη. Ας μη γελιόμαστε εμείς οι πολίτες. Χθες στόχος ήταν ο Μητσοτάκης, σήμερα ο Αλέξης. Προφανώς κάτι δεν κάνουν καλά οι πολιτικοί μας και δίνουν δικαιώματα.

- Σήμερα πρέπει να επαναλάβουμε όσα έχουμε γράψει για την ΕΠΟ και τον Αυγενάκη κι ας λέει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ ότι θέλει. Μαγαζάκια είναι και κάποιοι τρώνε με χρυσά κουτάλια και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η δικαιοσύνη και οι ίδιοι.

- Κύριοι καλό το αυτοδιοίκητο, αλλά πολύ καλό και το αθλητικό μητρώο. Η ΕΠΟ, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ, δεν έχουν δικά τους γήπεδα και φυσικά πληρώνει ο ευρύτερος δημόσιος τομέας για να κατασκευασθούν αυτά και για να συντηρηθούν. Γιατί να πληρώνουν οι πολίτες και να εισπράττουν οι Ενώσεις και οι Ομοσπονδίες;;;; Το που οδήγησαν το ποδόσφαιρο ΟΛΟΙ αυτοί, το βλέπουμε καθημερινά.

- Τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων τον κ. Ψαθά, πρέπει να τον κρίνουμε και μάλιστα αυστηρά, αλλά είναι αστειότητες να τον κατηγορούν, επειδή κάλεσε στο δημαρχείο τους εργολάβους, να συζητήσουν για τα έργα. Κύριοι μακάρι να το κάνουν όλοι αυτό και να μην βλέπουν μονίμως και κρυφά συγκεκριμένους εργολάβους. 

- Είναι φοβερό το πόσο εύκολα κάποιοι, βλέπουν παντού παιχνίδι με τα εκατομμύρια ευρώ. Όταν θέλεις να κάνεις τέτοιο παιχνίδι δεν καλείς 5 - 10 εργολάβους, αλλά 1 - 2 και παίζεις μπαλίτσα.