Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Εορταστικός "ο μπάρμπα Στέλιος"

- Για να δούμε τι έγινε και κάποιοι θύμωσαν γι΄ αυτά που γράψαμε σχετικά με τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, για το θέμα με τους εργολάβους. Ο κ. Ψαθάς συναντήθηκε με εργολάβους όχι κρυφά σε κάποιο σπίτι, ούτε με έναν αλλά με 7 εργολάβους και μάλιστα στο δημαρχείο με ανοιχτές τις πόρτες, παρουσία υπαλλήλου και μάλιστα προϊσταμένης της αρμόδιας υπηρεσίας, για... τα έργα.

- Ο "εντιμότατος" ραδιοφωνατζής χαρακτήρισε βλάκα τον δήμαρχο, προφανώς γιατί θα ήθελε την συνάντηση μόνο με τον κολλητό του εργολάβο και κάπου αλλού αντί για το δημαρχείο!!!! Απλά τα πράγματα. Σίγουρα κάποιοι θα χρειασθούν ειδικό βλακόμετρο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αφού αυτό το αναλαμβάνει η επιστήμη και όχι αυτοί που λένε πως είναι υπηρέτες της ενημέρωσης.

- Για να μην παίζουμε με τις λέξεις, παρασύρθηκε η κυρία Γκόγκου και φυσικά έπεσε σε λάθος. Πίστεψε προφανώς πως υπήρχε ευκαιρία να κατακεραυνώσει τον κ. Ψαθά και πέτυχε ακριβώς το αντίθετο. Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε υποδείξεις στην κυρία Γκόγκου, αλλά ειλικρινά μας πονάει όταν κάνει λάθη.

- Η αυτοδιοίκηση έχει τους δικούς της κανόνες σε όλα τα θέματα και αυτοί είναι αρκετοί και ικανοί. Η αντιπολίτευση πρέπει να ελέγχει την διοίκηση και όταν διαπιστώνει κάτι να προσφεύγει αρμοδίως και όχι με κραυγές και ανέξοδες κινήσεις, οι οποίες όμως έχουν κόστος πολιτικό για την παράταξη που εκπροσωπούν.

- Με κραυγές και μη τεκμηριωμένες τοποθετήσεις, δεν κερδίζει κανείς πόντους και στην περίπτωση αυτή, δεν κερδίζει τους δημότες, οι οποίοι έχουν τα προβλήματά τους και περιμένουν να τους τα λύσουν οι αυτοδιοικητικοί.