Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Τις καλύτερες ευχές μας

 - Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας σε όλες και όλους και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και ας μην βλέπουμε παντού εχθρούς. Κανείς δεν είναι περισσότερο χριστιανός ή περισσότερο φιλάνθρωπος ή περισσότερο δημοκράτης ή περισσότερο... σε κάτι άλλο.

- Θα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, εμπιστοσύνη στην Περιφέρεια και στους δήμους και όλοι αυτοί να σεβαστούν τους πολίτες οι οποίοι είναι άνθρωποι και έχουν προβλήματα, για τα οποία δεν ευθύνονται μόνο αυτοί.

- Το να βρίζουμε οι μεν τους δε, δεν οδηγεί πουθενά και μάλιστα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ο κορονοϊός "δεν χαρίζει κάστανα" , όπως λέει κι ο λαός. Να θυμίζουμε στην κάθε εξουσία πως πρέπει να υπηρετήσει με περισσότερη προσοχή τους πολίτες και να σταθεί δίπλα τους.

- Οι τοπικοί άρχοντες θα πρέπει να φροντίσουν ώστε κάθε οικογένεια να μπορέσει να κάνει Χριστούγεννα, χωρίς προβλήματα και με όλα όσα θα πρέπει να έχει στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ας φροντίσουμε ώστε όλα τα παιδιά του κόσμου να βρουν μια ζεστή αγκαλιά αυτές τις μέρες.