Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ο Άγιος Βασίλης φέρνει σουτάκια

 - Κυρίες και κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Άπαντες κρινόμαστε και κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και για κανέναν λόγο. Πρόεδρος ομάδας της Εύβοιας είπε: Πολύ "ποδοσφαιρική ησυχία" έχουμε και αυτό με προβληματίζει. Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα και όχι να είναι κομπάρσος και να.... τρέχει πίσω, από αποφάσεις άλλων.

- Δεν ξέρουμε την άποψη της ΕΠΣΕ και γενικότερα των παραγόντων, αλλά σε συζητήσεις με προπονητές και ποδοσφαιριστές, τα συμπεράσματα είναι απλά. Αν ξεκινήσουν οι ομάδες προπονήσεις στο τέλος Δεκεμβρίου αρχές Ιανουαρίου, μπορεί να υπάρξει δυνατότητα να συνεχισθούν τα πρωταθλήματα και να ολοκληρωθούν μέχρι 15 Ιουνίου. Αν όμως πάμε για αργότερα, ας ξεχάσουμε τα πρωταθλήματα.

- Δεν βλέπει όμως κανείς τον τρόπο με τον οποίο θα δοθεί το οκ, για να ανοίξουν τα γήπεδα, από την στιγμή που ακόμη και για ατομική προπόνηση παραμένουν κλειστά, αλλά και οι θάνατοι δεν λένε να μειωθούν σημαντικά και ούτε ο αριθμός των διασωληνωμένων.

- Όπως κι αν έχει πάντως το θέμα, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να δώσει εντολή να ξεκιν΄σουν τα τοπικά πρωταθλήματα και ποιος θ΄ αναλάβει το κόστος για εβδομαδιαία τεστ και για να τηρηθούν τα μέτρα;;;