Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Αγιοβασιλιάτικα, μικρά μικρά

 - Πάλι τα ίδια; Εμείς φταίμε; Εμείς ξεκινήσαμε το θέμα με αυτούς που το παίζουν άγιοι, λέγοντας μαλακίες κατά των άλλων ΜΜΕ; Όχι βέβαια. Αυτοί το ξεκίνησαν και νόμιζαν πως δεν θα αντιδράσει κανείς. Έκαναν λάθος. Εμείς δεν θα σκύψουμε το κεφάλι και έπρεπε να το ξέρουν αυτό. Εμάς ας μας βρίζουν κι ας γράφουν ότι θέλουν, γιατί θα απαντάμε με τον δικό μας τρόπο. Δεν λένε όμως κάτι για την ουσία και την δική τους διαπλοκή. Είναι παλιομοδίτικη αυτή η ....πρακτική και μάλιστα την εφαρμόζουν οι ίδιοι από τις αρχές της 10ετίας του ΄90!! Και τότε ρουφιάνευαν τους συναδέλφους τους και έστελναν τους εισαγγελείς να κλείσουν ραδιοφωνικούς σταθμούς!!!!!

- Τώρα έρχεται η ώρα της αλήθειας για τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Περιφέρειας και θα δούμε πόσοι και ποιοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην απαιτήσεις του νέου νομοσχεδίου και να συνεχίσουν να λειτουργούν....

- Την καλησπέρα μας στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και τον αντιδήμαρχο έργων τον κύριο Βασίλη Γουρνή και θέλουμε να τους ρωτήσουμε, να μας πούνε ποιοι ψηφίζουν ΟΧΙ στα έργα αποκατάστασης ζημιών από την θεομηνία και γιατί ο κολλητός κάποιων εργολάβων ουρλιάζει. Θα μου πείτε ούρλιαζε και για έργο της Περιφέρειας στο Προκόπι, που είχε να κάνει με την Μητρόπολη!!!! Φοβέριζε δηλαδή και τον Άγιο!!