Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τα σουτάκια, του Αγίου Βασίλη

 - Θα μας τρελάνει ο Αυγενάκης;;;; Θα καταφέρει να υπάρχει κοινής αποδοχής υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ; Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Θα τα βρούνε με την ΕΠΟ ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος;;;;  Είναι πάντως αλήθεια, πως για να επιβιώσει η ΕΠΟ, θέλει να τα έχει καλά με τους μεγάλους του..... Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αφού αυτοί κάνουν κουμάντο.

- Πάντως εκλογές στην ΕΠΟ μέχρι τουλάχιστον στις αρχές του 2021 δεν θα διεξαχθούν και ο Αυγενάκης σ΄ αυτό το θέμα δικαιώθηκε, γιατί οι εξυγιαντές έλεγαν πως η εκλογές θα γινόταν το Καλοκαίρι του 2020 κι ας λέει ότι θέλει ο Αυγενάκης!!!!

- Πληροφορίες μας λένε πως κάτι αλλάζει και στην ΕΠΣ Εύβοιας και πως όσο θα πλησιάζουμε προς την ώρα των εκλογών (2023), θα μαθαίνουμε περισσότερα και θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αν ισχύουν αυτά που φτάνουν στ΄ αυτιά μας.

- Οι πληροφορίες λένε πως δήμαρχοι της Εύβοιας, με τον τρόπο τους θα παρέμβουν με θετικές προτάσεις και με συζητήσεις με τα Σωματεία που υπάρχουν στα όρια του Δήμου τους, ώστε και αυτά να πάρουν οικονομική ανάσα και ο Δήμος να μην είναι μόνο για να τους παραχωρεί και να συντηρεί γήπεδα, αλλά να υπάρχει και πολύπλευρη συνεργασία.

- Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο πρέπει να στηριχθεί οικονομικά και αφού η ΕΠΟ δεν το κάνει, οι Δήμοι σε συνεργασία με την πολιτεία θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν και γι΄ αυτό θα παρέμβουν με τον τρόπο τους ώστε να έχουν και την ΕΠΣΕ μαζί τους, για το καλό του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.