Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είναι πλέον δύσκολη περίπτωση το θέμα του κορονοϊού όχι μόνο ως ασθένεια, αλλά και εξ αιτίας της συμπεριφοράς ανθρώπων που παριστάνουν τους ειδικούς και δεν τηρούν τα μέτρα. Δεν βάζουν όμως σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό τους, αλλά γίνονται η αιτία και για να μπουν σε περιπέτειες και άλλοι άνθρωποι. Δυστυχώς αυτοί οι τύποι, πολλές φορές μέσα από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, προσπαθούν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς, να... παρασύρουν τον κόσμο στο να μην τηρεί τα μέτρα, να μην κάνει το εμβόλιο και άλλα τέτοια. Αλήθεια το κράτος τι κάνει. Είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να προκαλούν δημόσια και να μην τους ενοχλεί κανείς;;

- Σήμερα επιτρέψτε μας να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας στην κυρία Μαρία Καραμπατσώλη της οποίας χθες έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος της πατέρας. Τα συλλυπητήριά μας Μαρία. Τον αγαπούσες πολύ και σίγουρα θα σου λείψει, αλλά να ξέρεις πως πρέπει να κάνεις κουράγιο και να βρεις την δύναμη να συνεχίσεις την ζωή σου, γιατί αυτό θα ήθελε και ο ίδιος. Συλλυπητήρια.

- Ο μεγάλος χαμός στην ΕΠΟ με το θέμα των εκλογών. Ψάχνουν να βρούνε υποψήφιο κοινής αποδοχής, ώστε να διεξαχθούν οι εκλογές τον Ιανουάριο του 2021 και να μην έχουμε και πάλι εκλογές τον Οκτώβριο του 2021, αφού αυτό θα συμβεί αν δεν συμφωνήσουν τώρα σε κοινό υποψήφιο. Ακούμε διάφορα ονόματα, αλλά πιστεύουμε πως δεν θα είναι εύκολο να συμφωνήσουν "οι μεγάλοι" του ποδοσφαίρου, αφού αυτοί κάνουν κουμάντο.

- Εδώ στα δικά μας, στα τοπικά δηλαδή και τα οποία έχουν να κάνουν με την ΕΠΣΕ, τα πράγματα είναι σε μια φάση αφασίας. "Ρίξαμε" μια αναστολή εργασιών και πλέον δεν λειτουργούμε θεσμικά, αλλά σε επίπεδο προσωπικών παρεμβάσεων. Τις ευχές πάντως τις έστειλε η ΕΠΣΕ, έστω και λιτά, πολύ λιτά, αφού δεν δημιούργησαν ούτε μια καρτούλα. Τίποτα δεν θα σας κόστιζε κύριοι, το να βάλετε έστω κάτι Χριστουγεννιάτικο δίπλα στις ευχές και ανάμεσα στα Σωματεία, τους Διαιτητές, τους προπονητές και τους φιλάθλους, κάπου εκεί έπρεπε να βρείτε λίγο χώρο και να ευχηθείτε και στους ανθρώπους της ενημέρωσης οι οποίοι τρέχουν στα γήπεδα και προβάλλουν το άθλημα και γενικώς τις δραστηριότητες της ΕΠΣΕ.

- Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες και όλοι και ψυχραιμία. Εμείς πάμε χαλαρά και από Δευτέρα και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.