Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε για να μην βρεθείτε μπροστά στον κορονοϊό ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος. Δυστυχώς δεν θα τελειώσει εύκολα αυτή η περιπέτεια και η οποία δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά όλο τον κόσμο. Το "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ", η μάσκα, οι αποστάσεις και το να μην βρισκόμαστε πολλά άτομα σε έναν χώρο, πρέπει να το τηρήσουμε με ευλάβεια. Είμαστε σε μια Χριστουγεννιάτικη περίοδο και τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα το αντέξουμε.... κι αυτό για το καλό μας.

- Κύριε Ψαθά μας βάλατε σε μπελάδες, αλλά δεν πειράζει. Μας αρέσουν και οι μπελάδες, γιατί έτσι τεστάρουμε και τις αντοχές μας και τις αντοχές των άλλων. Αυτοί οι άλλοι δήμαρχε 30 χρόνια και παραπάνω, δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να ρουφιανεύουν τους άλλους, μόνο και μόνο επειδή αυτό "σπούδασαν" για να είναι στον χώρο της ενημέρωσης. 

- Τώρα ψάχνουν να βρούνε αν τελικά είναι κάποιος εργολάβος αυτός ο επιχειρηματίας που προχώρησε σε δωρεά Χριστουγεννιάτικου υλικού όπως λέει η ανακοίνωση του ΤΣ ΨΑΧΝΩΝ!!!! "Το Τοπικό Συμβούλιο Ψαχνών ευχαριστεί τον επιχειρηματία από τον Δήμο μας, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του για την προσφορά του σε χριστουγεννιάτικο υλικό, το οποίο μοιράστηκε σε συλλόγους και δημοτικά διαμερίσματα".

- Δήμαρχε κύριε Ψαθά, αν αυτός ο κ. Είναι από τους εργολάβους με τους οποίους συναντηθήκατε για τα έργα στην περιοχή σας, θα έχουν να λένε για μια εβδομάδα ακόμη και φυσικά θα έχουμε να γράφουμε κι εμείς!!!! Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν θα κάνει σχετικό ερώτημα και η αντιπολίτευση, η οποία γενικώς τσιμπάει εύκολα.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στο Δήμο Χαλκιδέων και καθημερινά, η ίδια και οι συνεργάτες της, αποδεικνύουν πως είναι δίπλα στους δημότες πάντα και λύνουν προβλήματα της καθημερινότητας, κάτι που η πρώην δημοτική αρχή το είχε στο περιθώριο.

- Φάνη καλημέρα και καλά Χριστούγεννα. Πόσο χρονών πρέπει να είναι ένας Περιφερειάρχης για να μην τον αποκαλούν νεαρό;;; Εμείς χαιρόμαστε που ο νεαρός Φάνης, καταφέρνει πολλά και κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά ας μην μας πούνε πως είσαι και έφηβος με 3 και σε ηλικία πάνω από 35 χρόνων!!!!

- Διαβάστε τι είχε πει σε συνέντευξή του ο Φάνης Σπανός απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την ηλικία του: " Θεωρώ πως η νεότητα δεν κρίνεται από τα χρόνια, αλλά από τον φρέσκο τρόπο σκέψης. Οπως επίσης και η ωριμότητα δεν έρχεται αυτοδικαίως με την ηλικία, αλλά με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις καθενός μας"