Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Μην το παρατραβάς "κύριε" το σχοινί, γιατί δημιουργείς πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Είσαι καθαρόαιμο παρατράγουδο και παριστάνεις τον φίλο του κυρίου Ρέτσα, για να κάνεις την δουλειά σου. Σε ξέρουν όλοι και σε ξέρει και ο κ. Ρέτσας.
Εμείς σε ξέρουμε και από τις δύο πλευρές σου και δεν θα σε μάθουμε τώρα. Ρουφιάνος και παρατράγουδο πρώτης γραμμής είσαι και φυσικά στην ΕΠΣΕ ξέρουν όλοι τα κατορθώματά σου, αλλά φαίνεται πως κάνεις διάφορες βρωμοδουλίτσες και σε χρησιμοποιούν.
Αν κάποια στιγμή ο κ. Ρέτσας πιστέψει πως γράφουμε ψέματα, μπορεί να επικοινωνήσει και να μας διορθώσει ή έστω ας.... στείλει ένα εξώδικο, ας κάνει μια μήνυση, για να ικανοποιήσει έτσι εσάς που μέχρι χθες λέγατε και κάνατε τόσα και τόσα εναντίον του.
Εμείς δεν αλλάζουμε και θα το διαπιστώσετε σύντομα. Επιμένουμε στην άποψή μας για την στάση του κ. Ρέτσα και το γράφουμε δημόσια. Τώρα τίποτα δεν μπορεί να διορθωθεί. Ότι έγινε έγινε. Δεν συμπεριφέρθηκε σωστά στον "φόλο του" κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν πίστεψε σε όλους αυτούς που του λέγαμε την αλήθεια και πίστεψε σ΄ αυτούς που του έλεγαν πως ο Παπακωνσταντίνου δεν θα έφευγε.
Ο κ. Ρέτσας σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεται καλά στην ΕΠΣΕ και το ξέρουν και οι πέτρες. Όσο κι αν προσπαθήσει, δεν μπορεί να διορθώσει τα όσα προκάλεσε η συμπεριφορά του και το σωστό θα ήταν η παραίτηση.
Δεν θα το κάνει, γιατί δεν διαθέτει την δύναμη που πρέπει για μια τέτοια πράξη, αλλά αυτό θα του δημιουργήσει προβλήματα, αφού στο ΔΣ κάποιοι δεν θα θελήσουν να τον καλύψουν σε βάρος της αξιοπρέπειά τους.
Και κάτι τελευταίο. Μέχρι τις εκλογές του 2023 έχουμε πολύ χρόνο και κανείς δεν ξέρει τι θα έχει συμβεί μέχρι τότε. Να φανταστείτε πως τα δύο χρόνια που είναι πρόεδρος ο κ. Ρέτσας, δεν ολοκληρώθηκαν ούτε τα πρωταθλήματα, ούτε το κύπελλο.
Φυσικά δίπλα του είναι ο κ. Πίσχινας και τον καθοδηγεί, αλλά αυτό δεν φτάνει και θα εξηγήσουμε μια άλλη φορά το γιατί.