Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε τώρα που θα τρέξετε στα μαγαζιά για τις αγορές σας. Να φορέσετε τις μάσκες σας, να κρατάτε αποστάσεις και να μην στέλνετε και ξαναστέλνετε sms στο 13032, γιατί έτσι δεν ξεγελάτε τον κορονοϊό, αλλά τον εαυτό σας. Πρωταπριλιά χθες και γέμισε το διαδίκτυο με ψέματα. Μη μας πείτε πως τις άλλες μέρες κυκλοφορούν λιγότερα, γιατί .....δεν θα σας πιστέψουμε.

- Έχουν πλάκα ο ραδιοφωνατζής και οι ραδιοφωνατζού οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά να ρίχνουν λάσπη σε δημάρχους που δεν "τους σπρώχνουν" κάτι. Μας έχουν τρελάνει με τα ίδια και τα ίδια. Κάθε μέρα θ΄ ακούμε έναν από το Ληλάντιο, κάθε μέρα τον κ. Παγώνη, κάθε μέρα για τις ανεμογεννήτριες, κάθε μέρα για εργολάβους, κάθε μέρα για τους κολλητούς τους προμηθευτές.

- Αλήθεια τι έγινε τελικά με τα μεγάλα σκάνδαλα του ΟΛΝΕ που έγιναν όταν πρόεδρος ήταν ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου;;;; Τελικά δεν υπήρχαν σκάνδαλα; Τελικά τώρα όλα είναι σωστά; Τι θέλουν να μας πούνε δηλαδή; Μήπως υπήρχαν σκάνδαλα και κάποιοι σας είπανε να τα ξεχάσετε;  Εμείς θα τα θυμηθούμε κι εσείς θα πρέπει να πείτε, τι σας έκανε να κάνετε κωλοτούμπα.

- Αγαπητέ Φάνη, η αχαριστία πέφτει σύννεφο, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ να σε κατηγορήσει κι ο Παγώνης πως στην δική του θητεία δεν έβαλες πλάτη!!!! Ξεχνάει ο κ. Παγώνης πως έδινες χρήματα για την Εύβοια και την Χαλκίδα και πήγαινε για φωτογραφίες δίπλα στα έργα. Ξεχνάει πως και προεκλογικά του βγάλατε και 3.000.000 ευρώ για την Δημοτική Αγορά. Ξεχνάει πως προεκλογικά κάνατε στάση σε εστιατόριο της παραλίας παρέα με φωτογράφους!!!!

- Αλήθεια πως είναι δυνατόν να λέει δημόσια πως δημοπρατήθηκε έργο χωρίς να έχει εγκρίσεις;; Τον ενοχλεί που γίνονται έργα με δήμαρχο την Βάκα, περιφερειάρχη τον Σπανό και κυβέρνηση την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;; Κουράγιο κύριε Παγώνη, γιατί τα πολλά έργα τώρα έρχονται και για τα επόμενα 2 χρόνια, θα κουραστείτε να κάνετε καταγγελίες.

- Αλήθεια γιατί ζητήσατε από την κυρία Μπατζελή να κάνει ερώτηση για την στροφή Τσεκούρα και όχι από τον κύριο Αναγνωστάκη; Αυτή είναι μια απορία μας, αλλά μπορείτε να την ξεπεράσετε λέγοντας πως δεν της το ζητήσατε εσείς.