Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Θύμωσαν κάποιοι επειδή δεν στήσαμε πανηγύρι μετά την ισοπαλία της Εθνικής ποδοσφαίρου, μέσα στην Ισπανία. Καλά έκαναν και θύμωσαν τότε, αλλά τώρα ας πάρουν και λίγο ξυδάκι για να τους περάσει ο θυμός. Κυρίες και κύριοι, αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Εθνική, δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε μυαλά. Εμείς πιστεύουμε πως δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει, αν.... δεν θέλουμε να έρθουν και τα χειρότερα.

- Αύριο είναι Παρασκευή και θα περιμένουμε το μήνυμα "από τον σωφέρ", γιατί έχουμε να του στείλουμε κι εμείς ένα, το οποίο θα του αρέσει πολύ, μα πάρα πολύ.

- Πρωταπριλιά σήμερα και γιορτάζουν πολλοί. Χρόνια τους πολλά, αλλά να ξέρουν πως με τα ψέματα, ούτε σοβαρός πρόεδρος θα είσαι, ούτε γενικώς παράγοντας και θα είσαι υποχρεωμένος να είσαι υπό επιτήρηση πάντα.

- Μέχρι το τέλος Μαϊου ο υφυπουργός κύριος Αυγενάκης, θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του και θα δώσει την θέση του, σε άλλον. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει άλλο υπουργείο για τον κ. Αυγενάκη, αλλά ξέρουμε πως ο κ. Μητσοτάκης έχει αντικαταστάτη του για τον αθλητισμό.