Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και φυσικά να προσέχετε την υγεία σας. Μπορεί να είναι Σαββατοκύριακο και όλοι να χαλαρώνουμε, αλλά ο κορονοϊός δεν έχει ούτε ρεπό, ούτε άδεια τα Σαββατοκύριακα.
Χτυπάει αλύπητα όπου και όποιον βρει, γι΄ αυτό ας αναλάβει ο καθένας μας, την δική του ευθύνη και να μην θέλουμε ο καθένας τον δικό του Χαρδαλιά, για να μας προσέχει. Όσοι ακούτε τον Αλέξη και τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρετε πως ο κορονοϊός δεν ξεχωρίζει τους ΣΥΡΙΖΑίους, αλλά ο λαός τους ξεχωρίζει και όποτε ....διεξαχθούν εκλογές, θα δώσει την απάντησή του.

- Τι ήθελαν και έκαναν δηλώσεις επί δηλώσεων ο δήμαρχος και άλλοι της Δημοτικής Αρχής και έλεγαν πως η Σκύρος "είναι καθαρή" από κορονοϊό, γιατί η δημοτική αρχή και οι κάτοικοι πρόσεχαν;;;; Στο βαθύ κόκκινο το νησί και τώρα έπεσε μούγκα στα στρατόπεδα της ενημέρωσης....

- Την καλημέρα μας στους κυρίους Παγώνη και Καθαροσπόρη, αλλά δεν πρέπει να λένε αυτοί πως θέλουν να γίνουν έργα, ενώ πάντα βάζουν δίπλα και ένα "αλλά". Κύριοι ο κόσμος καταλαβαίνει και γνωρίζει τις προθέσεις σας.  Εσείς στα 5 χρόνια μόνο μελέτες και μακέτες κάνατε και αν τα βάλετε κάτω θα δείτε πως ξοδέψατε πολλά για μελέτες και τα έργα δεν τα είδαμε ποτέ. Ευτυχώς που εκλέχθηκε η παράταξη της κυρίας Βάκα και βλέπουμε κάθε μέρα κι ένα έργο.

- Ένας πανικός στο Δήμο Ερέτριας για το ΠΕΖΟΝΗΣΙ ή ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ όπως το λένε πολλοί, αλλά αυτό το θέμα θα γίνει όπως όλα δείχνουν, ο εφιάλτης του δημάρχου. Κύριε Δήμαρχε, τα πράγματα είναι απλά. Κάλεσε όλους τους δημοτικούς συμβούλους σε μια άτυπη συνεδρίαση και κάνε συζήτηση μαζί τους. Όλοι θέλουν το καλό του Δήμου και όλοι υπηρετούν τους δημότες. Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Πιστεύεις πως θα επιβάλλεις στρατιωτική πειθαρχία; Πιστεύεις πως όλοι θα εκτελούν εντολές; Δεν είναι στρατόπεδο ο Δήμος. Στην αυτοδιοίκηση δεν επιβάλλεις τίποτα. Κερδίζεις τον σεβασμό, την συνεργασία και συναποφασίζεις. Αν δήμαρχε θέλεις και την "πίττα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο", να ξέρεις πως θ΄ αποτύχεις.

- Προσπαθούν κάποιοι "ατσαλάκωτοι" να ρίξουν λάσπη στην Βάκα και στον Γουρνή, τον Σέρρα και άλλους, με θέματα που έχουν να κάνουν με τους πληγέντες στο Ληλάντιο, αλλά άδικα χάνουν τον καιρό τους, αφού η δημοτική αρχή, έδωσε μάχη με τις λάσπες και κέρδισε, όταν αυτοί οι τύποι, ήταν στο σαλονάκι τους και σχεδίαζαν τι θα κάνουν όταν όλα θα ηρεμήσουν. Αυτοί και τα παπαγαλάκια τους, πήραν την απάντηση, αφού όπως κανείς δεν τους ακολούθησε στις εκλογές, έτσι και τώρα δεν τους ακολουθεί κανείς και για να συγκεντρωθούν καμιά 50αριά στην γέφυρα, καλούν κομματική ενίσχυση και μάλιστα απ΄ όλη την Εύβοια.