Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Τα ίδια και τα ίδια, στο Δήμο Ερέτριας

 - Φαίνεται πως ο δήμαρχος της Ερέτριας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλουν να παίξουν με τα νεύρα των Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και των Δημοτών, αφού όρισαν εκ νέου Δημοτικό Συμβούλιο για την Δευτέρα, με την ίδια ακριβώς πρόσκληση, η οποία στάθηκε αφορμή, ώστε να απέχουν οι δημοτική σύμβουλοι και να μην υπάρχει απαρτία, ώστε να ξεκινήσει η συνεδρίαση.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μάλλον δεν θέλει να καταλάβει πως το Δημοτικό Συμβούλιο με την ψήφο του, μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, ακόμη και την σειρά με την οποία θα συζητηθούν τα θέματα, ακόμη και με την απόσυρση κάποιου θέματος για.... να έρθει με άλλον τίτλο προς συζήτηση και όχι προς έγκριση. 
Ο πρόεδρος και ο δήμαρχος, προφανώς θέλουν να φτάσουν στο σημείο ώστε να συζητήσουν το θέμα για το ΠΕΖΟΝΗΣΙ, με όσους είναι παρόντες και να το ψηφίσουν. Φυσικά απέναντί τους δεν είναι κάποιοι χθεσινοί στην αυτοδιοίκηση, Η πρώην δήμαρχος κυρία Αλημπατέ, έχει τεράστια εμπειρία και δεν θα παγιδευτεί η παράταξή της.
Διαβάζοντας κανείς τον κώδικα, εύκολα βρίσκει τρόπους αντίδρασης και αυτό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα το καταλάβει την Δευτέρα, αλλά και όποια άλλη μέρα, επιχειρήσει να περάσει κάποια θέματα με αυταρχισμό και όχι με διάλογο.