Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα  και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε τις αποστάσεις και να μην πάτε εκεί που υπάρχουν πολλά άτομα. Ο κορονοϊός θα ηττηθεί και θα μείνουμε επιτέλους ελεύθεροι, εκτός κι αν για μία ακόμη φορά, δεν τηρήσουμε τα μέτρα. Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα, φαίνεται πως για μια ακόμη φορά δείχνουν την χαρά τους όσο ανεβαίνουν τα κρούσματα και προσπαθούν να κερδίσουν κάτι σε κομματικό επίπεδο. Το τι θα κερδίσουν θα το δούνε .....σύντομα, όταν θα κληθεί ο λαός ν΄ αποφασίσει.

- Μάλλον η δημοτική σύμβουλος κυρία Ιωάννα Δαριβέρη, δεν είδε με καλό μάτι αυτά που γράψαμε για το γήπεδο Μουστάκα/Τζιώτη και παρεξήγησε το ότι γράψαμε πως με την επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα, δεν "χτύπησε" την κυρία Αϊδίνη ή την Δημοτική Αρχή, αλλά την καρδιά του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Κυρία Δαριβέρη είμαστε οι τελευταίοι που θα κάναμε κριτική σ΄ εσάς, γιατί γνωρίζουμε τον πατέρα σας κύριο Σπύρο Δαριβέρη και τον έχουμε σε εκτίμηση. 

- Φαίνεται πως δεν καταλάβατε τι γράψαμε. Πάμε λοιπόν καθαρά. Το Μουστάκα/Τζιώτη δεν το κατασκεύασε η κυρία Αϊδίνη. Υπάρχει ως γήπεδο εδώ και πολλά χρόνια και φιλοξενούσε αγώνες των Ευβοϊκών πρωταθλημάτων. Το είχαν αφήσει γιατί ήθελαν να κατασκευάσουν εκεί σχολείο. Τι έκανε ο ΔΟΑΠΠΕΧ; Αποφάσισε να αποκαταστήσει τον χλοοτάπητα, να βάψει και να συμμαζέψει τ΄ αποδυτήρια κλπ. Δεν έκανε νέες κατασκευές, δεν κατασκεύασε νέο γήπεδο.

- Κυρία Δαριβέρη, γιατί είπαμε "πως χτυπάτε" την καρδιά του ποδοσφαίρου της Χαλκίδας; Σας εξηγούμε λοιπόν. πως με το δικό σας σκεπτικό θα πρέπει να "κλείσουν" σχεδόν όλα τα γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων. Το Τσαλίκη/Παπίλα είναι χαρακτηρισμένο ως βοσκοτόπι!!! Το Αλεξάνδρου είναι σε χώρο που είναι χαρακτηρισμένος δασικός!!! Το γήπεδο στο Μπούρτζι ανήκε στην Κτηματική και τώρα στο ΤΑΙΠΕΔ!!!! Το γήπεδο του Βατώντα είναι πάνω σε ρέμα!!! Θέλετε να συνεχίσουμε; 

- Το γήπεδο Μουστάκα/Τζιώτη υπήρχε, όπως υπήρχαν και τα κτίρια των αποδυτηρίων, Παρεμβάσεις συντήρησης γίνονται λοιπόν και κανείς δεν πετάει λεφτά. Κυρία Δαριβέρη αυτό το γήπεδο ξαναχρησιμοποιήθηκε για πολιτική αντιπαράθεση και στο παρελθόν, όταν καταγγέλθηκε η δημοτική αρχή Μανιάτη και το θέμα πήγε στα δικαστήρια, όχι για όλο το κτίριο των αποδυτηρίων, αλλά μόνο για το δωμάτιο που είχε παραχωρηθεί στα ραδιοταξί!!! Ο πατέρας σας σίγουρα θα το θυμηθεί αυτό.

- Όταν θα είναι έτοιμο το γήπεδο αυτό θα είναι κουκλί και τότε θα ζητηθεί να πάρει άδεια λειτουργίας αυτό το γήπεδο και θα την πάρει, γιατί μέχρι τότε, θα έχει γίνει ο αποχαρακτηρισμός του χώρου και ότι άλλο χρειασθεί.

- Κυρία Δαριβέρη, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, καμία πρόθεση δεν έχουμε να σας κατηγορήσουμε και δεν θα το κάναμε ποτέ, όπως δεν το κάναμε και προεκλογικά, όταν περάσατε απέναντι. Για εσάς δεν γράψαμε το παραμικρό, γιατί δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να ενοχληθεί ο πατέρας σας κ. Σπύρος Δαριβέρης που όπως γράψαμε τον εκτιμούμε και ξέρουμε πως πρόσφερε στο ποδόσφαιρο.

- Εμείς σας καλούμε να πάρετε πίσω αυτή την επιστολή, εκτός κι αν θα ζητήσετε να σταματήσουν οι εργασίες σε όλα τα γήπεδα.