Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Προσοχή στις ανακοινώσεις

 - Συγνώμη, αλλά δεν φταίμε εμείς, αν εσείς κάνετε λάθη. Σας έστειλε μια απόφαση η ΕΠΟ και αυτή έπρεπε να δώσετε αυτούσια στην δημοσιότητα. Αν θέλατε να γράψετε δική σας ανακοίνωση, γιατί σας ενοχλούσε η υπογραφή Ζαγοράκη, ας γράφατε αυτό που έλεγε η ανακοίνωση με δικά σας λόγια.
Η ανακοίνωση έλεγε πως αναβλήθηκαν οι αγώνες ποδοσφαίρου, πρωταθλήματος γυναικών και όχι μόνο ένας αγώνας όπως ....γράψατε εσείς.
Ορίστε η ανακοίνωσή σας:

"ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣ ΑΒΑΝΤΕΣ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας  Α΄ Κατηγορίας ΑΣ ΑΒΑΝΤΕΣ -ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ που είχε ορισθεί για την Κυριακή 04/04/2021 ώρα 16:00 στο Ενωσιακό Γήπεδο  ,ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και ορίζεται εκ νέου για την Κυριακή 18/04/2021".

Ας διαβάσουμε τώρα και την ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (έγγραφο ΕΠΟ 5734/29-03-2021) σας ενημερώνουμε, ότι κατόπιν πολλών αιτημάτων των ομάδων αναφορικά με την ελλιπή τους προετοιμασία, λόγω της πανδημίας covid-19 και των περιοριστικών μέτρων, όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν την Κυριακή 04/04/2021, αναβάλλονται και ορίζονται εκ νέου την Κυριακή 18/04/2021.
Παρακαλούμε τις ΕΠΣ των γηπεδούχων Σωματείων να ενημερώσουν σχετικά τους Παρατηρητές αγώνα".

Ελπίζουμε να καταλάβετε την διαφορά, αλλά δεν περιμένουμε διόρθωση, αφού δεν θέλετε να θίξετε τον εγωϊσμό σας.