Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Εσείς τα γράψατε

- Αγαπητή κυρία Δαριβέρη Ιωάννα, εμείς αναφερθήκαμε στην καταγγελία σας για το γήπεδο Μουστάκα / Τζιώτη και σας επισημάναμε πως χτυπάτε την καρδιά του ποδοσφαίρου με αυτά που γράψατε. Δηλώσατε πως αγαπάτε το ποδόσφαιρο και πως είσθε από μικρή στα γήπεδα, εξ αιτίας του πατέρα σας.
Κυρία Δαριβέρη, συγχωρήστε μας, αλλά τώρα είσθε δημοτική σύμβουλος και ως δημοτική σύμβουλο σας κρίνουμε.
Ήσασταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του κ. Παγώνη, στην θητεία του οποίου τα γήπεδα ποδοσφαίρου ήταν στα μαύρα τους τα χάλια και αυτό το έλεγαν όλοι.
Είσθε μέλος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και θα περιμέναμε από εσάς που λέτε πως αγαπάτε το ποδόσφαιρο, να είχατε κάνει έστω και μία παρέμβαση, υπέρ των ομάδων, υπέρ των έργων στα γήπεδα κλπ.
Πότε άραγε το κάνατε αυτό;
Όταν συζητήθηκε το ετήσιο πρόγραμμα δράσης του ....ΔΟΑΠΠΕΧ στις 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ ΤΟΥ 2020
γιατί δεν κάνατε ούτε μια αναφορά, ούτε μια πρόταση για τον αθλητισμό;;
Σύμφωνα με τα όσα γράψατε στην προσωπική σας σελίδα, άλλα ήταν τα σημαντικότερα σημεία της τοποθέτησής σας. Για διαβάστε τι γράψατε....

Δαριβέρη Ιωάννα
10 Φεβρουαρίου 2020  · 
🖋Στη σημερινή συνεδρίαση (10/2/2020)  του ΔΟΑΠΠΕΧ, παρουσιάσθηκε και  συζητήθηκε το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης ,το οποίο κατηγοριοποιήθηκε στις Ενότητες : 
 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

👉Τα σημαντικότερα σημεία της τοποθέτησης μου αφορούν τα ακόλουθα :
1️⃣ Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης: για να διαμορφωθεί, κατά την γνώμη μου, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων του οργανισμού,  πρέπει  να υπάρχει συγκεκριμένο κοστολόγιο κάθε δράσης καθώς και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, άλλως μιλάμε άλλη μια φορά  για έκθεση ιδεών. 
Πόσα χρήματα μπορούν να διατεθούν από τον Οργανισμό,και σε ποιες δράσεις οφείλουμε να δώσουμε προτεραιότητα, ώστε να αναδείξουμε την πόλη μας μέσω του πολιτισμού❓
  Η ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς μας, αποτελεί για μένα, έναν από τους βασικότερους πυλώνες που οφείλουμε να επιτύχουμε σαν ΔΟΑΠΠΕΧ ενώ  με ένα οργανωμένο σχέδιο μάρκετινγκ με στόχο την προσέλκυση τουριστών, μπορούμε να επιτύχουμε την οικονομική βιωσιμότητά της πόλης μας. 
2️⃣ Συνεργασία με τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  για την οργάνωση επισκέψεων στα ιστορικά μνημεία της πόλης μας, και ενημέρωση τους για την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.
3️⃣ Ευαισθητοποίηση μαθητών  με τη συνεργασία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης. 
4️⃣ Ένταξη της ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο ετήσιο πρόγραμμα . 
#dariveriioanna #chalkida