Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι και όχι από τα θέλω μας ή από το να θαυμάζουμε με λόγια τον εαυτό μας ή να πληρώνουμε και 5 - 10 άτομα για να μας χειροκροτούν.
Ανίκανος ποιος είναι τελικά;
Αυτός που κρίθηκε για την πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου και πέτυχε πολλά ή αυτός που τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, προσπαθεί να πείσει τους πάντες, πως θα πιάσει κορυφή και δυστυχώς είναι πάντα στον πάτο;
Ανίκανος είναι αυτός που κάνει ότι μπορεί μόνος του ή αυτός που έχει επιστρατεύσει όλους αυτούς που ....τον φτύνανε και τους έφτυνε και τώρα και τους πληρώνει και τους γλείφει; Καλημέρα σας!!!!

- Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε. Φυσικά και είναι επιτυχία το να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έστω κι αν αυτό έχει να κάνει με το πρωτάθλημα γυναικών στο ποδόσφαιρο. Για να φτάσεις λοιπόν στην κατάκτησή του, πρέπει να πάρεις την πρώτη θέση στον όμιλό σου και να κερδίσεις τον πρώτο του άλλου ομίλου. Συμφωνούμε; Αν ΝΑΙ τότε πάμε παρακάτω.

- Τι θα είναι αποτυχία; Αποτυχία είναι να μην πιάσεις τον στόχο και να μην κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Εμείς ξέρουμε πως πρωταθλητής θα είναι ο ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα με γερές βάσεις και μια σοβαρή διοίκηση η οποία στηρίζει και προβάλει την ομάδα και μόνο αυτή. Συμφωνούμε δεν συμφωνούμε, δεν έχει παρακάτω.