Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας και να φοράτε την μάσκα, να κρατάτε αποστάσεις, ώστε να αποφύγετε το ραντεβού που δίνει καθημερινά ο κορονοϊός με όλους μας.
Ο κορονοϊός είναι πάντα εδώ και δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς, νέους και ηλικιωμένους. Ας το καταλάβουμε λοιπόν ....όλοι κι ας προσέξουμε λίγο περισσότερο.

- Πρωί Κυριακής είναι κι ας φροντίσουμε να χαλαρώσουμε. Ας περάσουμε και μια μέρα χωρίς πολλά πολλά για να ηρεμήσετε κι εσείς. Ως αναγνώστες έχετε τα δικαιώματά σας!!!

- Στην εκκλησία δεν μπορούμε να πάμε, αλλά μπορούμε να απευθυνθούμε στον Θεό κι από το σπίτι μας. Ας κάνουμε την προσευχή μας σήμερα κι ας τον παρακαλέσουμε να έχει καλά όλους τους ανθρώπους.

- Σήμερα υπάρχει και ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον για την Εύβοια, αφού έχει αγώνες Γ΄ Εθνικής και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΛΜΥΡΟ Βόλου, ενώ για το πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής γυναικών οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ αντιμετωπίζουν την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Υμηττού στο Ενωσιακό. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει το ρεπό του.

- Τα τοπικά πρωταθλήματα δεν θα συνεχιστούν αφού το ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΟ. Τους βολεύει αυτό, αφού έχουν στο περιθώριο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν θέλουν καμία πρωταθλήτρια των ΕΠΣ στην Γ΄ Εθνική. Αυτό τους εξυπηρετεί αφού θα έχουν σε Εθνική κατηγορία, πάνω από 50 ομάδες λιγότερες!!!! 

- Είδατε να αντιδρά καμία ΕΠΣ; Όλοι έσκυψαν το κεφάλι. Τους κάνουν ότι θέλουν "οι μεγάλοι" του ποδοσφαίρου. Τους παίζουν όπως θέλουν. Οι πρόεδροι των ΕΠΣ δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των σωματείων τους, αλλά την θεσούλα τους. Ακούστε ή διαβάστε τις δηλώσεις τους στο πρόσφατο παρελθόν και θα διαπιστώσετε πως ή δεν είχαν άποψη και περίμεναν τι θα τους πούνε να κάνουν, όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Ρέτσας ή είχαν άποψη όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας και υποψήφιος Πρόεδρος για την ΕΠΟ κ. Νίκας, ο οποίος είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως τα τοπικά θα συνεχιζόταν με έναν γύρο και θα είχαμε στην Γ΄ Εθνική τον πρωταθλητή!!!

- Εμείς δεν ξεχνάμε τις δηλώσεις τους, όπως δεν τις ξεχνούν και πολλοί άλλοι εκτός από τους ίδιους, οι οποίοι προφανώς και υπακούουν τυφλά, "για το καλό του" ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου φυσικά.