Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Δεν τελειώσαμε με τον κορονοϊό, γι  αυτό φοράμε παντού και πάντα την μάσκα μας και κρατάμε τις αποστάσεις. Ο καθένας ας φροντίσει τον εαυτό του και την οικογένειά του και φυσικά να αντιδρά όταν δίπλα του βλέπει κάποιον που το παίζει έξυπνος και δεν τηρεί τα μέτρα. Ο καθένας μπορεί να διαφωνήσει, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να βάζει ......σε κίνδυνο την ζωή των άλλων. Ας μείνει στο σπίτι του.

- Αφού ο βλάκας θέλει υπονοούμενα και δεν μπορεί να στηρίξει αυτά που γράφει και λέει δεξιά κι αριστερά, ας απολαύσει τους καρπούς της βλακείας του με υπονοούμενα και τα υπόλοιπα στην ώρα τους κι εκεί που πρέπει. Εμείς βλάκα δεν είμαστε πεινασμένοι σεξουαλικά και φυσικά δεν έχουμε ούτε περίεργα γούστα, ούτε είμαστε υπέρ της ξεπέτας.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα γούστα κανενός συνανθρώπου μας και δεν θ΄ ασχοληθούμε ποτέ, αλλά εσύ δεν είσαι άνθρωπος, αλλά ένας τύπος του οποίου το μάτι γυαλίζει στην θέα και μόνο μιας γυναίκας.

- Είσαι από αυτούς που φυσικά τους αρέσει το μάτι, αλλά λύνεις το πρόβλημά σου "δημιουργώντας" μόνο με αυτό που λένε "η γριά κότα έχει το ζουμί"!!!  Θυμώνεις αλλά δεν πειράζει. Σε ξέρουν πολύ καλά όλοι και περισσότερο σε ξέρουν αυτοί που κάθε λίγο και λιγάκι, βάζουν το χέρι στην τσέπη, "για να πληρώσουν", ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα.  Συνέχισε λοιπόν και θα δεις το έργο έγχρωμο. Όσο γι΄ αυτούς που βάζουν πλάτη, για να σ΄ έχουν στο χέρι και να σε χρησιμοποιούν, δεν έχουμε καμία διάθεση ν΄ ασχοληθούμε, αφού συνεχίζουν μαζί σου στο κλαμπ της αποτυχίας. Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, αυτά συμβαίνουν κάπου στην ζούγκλα της Αφρικής και έχουν να κάνουν με κάποιον τύπο, ο οποίος το παίζει γενικώς.

- Χθες είχαμε αγώνες στίβου στο Στάδιο της Χαλκίδας, αλλά όπως δήλωσαν πολλοί, υπήρχε μια παγωμάρα, αφού ήταν οι πρώτοι αγώνες μετά από 1 χρόνο περίπου και με άδειες κερκίδες. Οι αγώνες θα συνεχιστούν και σήμερα από 18:00 μέχρι και περίπου στις 21:45.

- Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες ποδοσφαίρου της Εύβοιας και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στην νίκη, αφού οι αντίπαλες ομάδες, δεν είναι από αυτές που είναι στα φαβορί. 

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα υποδεχθεί την ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ παίζει εκτός με τον ΑΛΜΥΡΟ και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

- Σήμερα Κυριακή σας αφήνουμε να χαλαρώσετε και περισσότερα θα πούμε στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 λίγο πριν τις 18:00 μέχρι και περίπου 22:00