Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Την Τετάρτη η ΕΠΣ Εύβοιας θα κάνει την κλήρωση των πρωταθλημάτων και ευχόμαστε αυτά τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν χωρίς παρατράγουδα και χωρίς διακοπή εξ αιτίας του κορονοϊού. Η εκδήλωση θα γίνει στην ταβέρνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ και αυτό από μόνο του σημαίνει επιτυχία, αφού δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα πάνε γιατί απλά "γουστάρουν ΠΑΝΟΡΑΜΑ"!! Ευχόμαστε .....ειλικρινά να έχει επιτυχία η εκδήλωση των κληρώσεων και να μην απουσιάζουν οι παράγοντες των ομάδων

- Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν προσκλήσεις και αν ο αριθμός των παραγόντων που θα εκπροσωπούν τις ομάδες θα είναι περιορισμένος εξ αιτίας covid, αλλά πιστεύουμε πως θα υπάρξει ενημέρωση από την ΕΠΣΕ.

- Κέρδισαν χθες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΟΚ, αν και δεν ικανοποίησαν με την απόδοση που είχαν. Δυστυχώς είναι σε κρίση το Ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως λέει ένας μεγαλοπαράγοντας, το μέλλον ανήκει στο ποδόσφαιρο γυναικών και αυτό θα το δούμε σήμερα που παίζει η Εθνική ομάδα!!!!!

- Μακάρι να είναι έτσι, αλλά δύσκολο το βλέπουμε. Στο ποδόσφαιρο γυναικών έχουμε μόνιμο πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς φτάσαμε να χωρίσουμε σε δύο ομίλους την Α΄ Κατηγορία, γιατί απλά ο καθένας ήθελε εκεί την ομάδα του. Ούτε 16 ομάδες οι οποίες θα ήταν ανταγωνιστικές μεταξύ τους δεν έχουμε.