Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Πολύ μπλα - μπλα

 - Εκεί στην ΕΠΣ Εύβοιας θα πρέπει να καταλάβουν πως είναι μεν καλές οι συναντήσεις, καλές οι συγκεντρώσεις, καλές οι συσκέψεις, αλλά το ποδόσφαιρο δεν θα βρει τον δρόμο του με πολύ μπλα μπλα και από ουσία τίποτα.
Χθες ο κ. Ρέτσας κάλεσε τους διαιτητές και τους είπε όσα τους είπε. Δεν ξέρουμε και δεν μας απασχολούν τα όσα τους είπε.
Προφανώς θα τους ζήτησε να έχουν ως ευαγγέλιο το υγειονομικό πρωτόκολλο και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να μην το εφαρμόζει.
Δηλαδή ο κάθε διαιτητής θα πρέπει να βγάζει έξω από τα γήπεδα τον κύριο Ρέτσα και τον κάθε κύριο Ρέτσα ο οποίος δεν θα φοράει ....την μάσκα του.
Θα πρέπει να βγάζει εκτός γηπέδου τον καθένα που δεν έχει κάνει το εμβόλιο.
Τα πιστεύει κανείς αυτά;
Πιστεύει πως έχουν εφαρμογή στα γήπεδα της Εύβοιας;
Πιστεύει κανείς πως αν ο διαιτητής διακόψει έναν αγώνα, επειδή δεν θα έχει τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, δεν θα του τηλεφωνήσει ο κ. Ρέτσας ή κάποιος άλλος από την ΕΠΣΕ, να του πει να συνεχίσει τον αγώνα;;;;
Ας μη γελιόμαστε.
Κύριε Ρέτσα, απλά τα πράγματα. Σε ελάχιστα γήπεδα θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα, για να μην γράψουμε μόνο σε ένα. Μην προσπαθείτε λοιπόν να ρίξετε τις ευθύνες σε άλλους.
Σηκώσατε ψηλά τα χέρια και είσθε δέσμιος μιας κατάστασης η οποία έχει επιφέρει ανίατη ασθένεια στο ποδόσφαιρο.
Κάνετε τον καλό στους διοικούντες τις ομάδες, για γνωστούς λόγους και αυτό είναι κακό για το ποδόσφαιρο.
Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση των ομάδων. Δεν τηρήθηκαν οι ημερομηνίες, οι προκηρύξεις, τα πρωτόκολλα και πολλά άλλα.
Κάποιες ομάδες (22) αγωνίσθηκαν στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου και κάποιες άλλες (16), θ΄ αγωνισθούν από 15/9 μέχρι και 3/10 για την 1η αγωνιστική!!!!
Για ποια νομιμότητα και ισονομία μιλάτε;
Παίζει ο καθένας όποτε θέλει!!!!

ΥΓ. Εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ κότες για κανέναν λόγο και φυσικά δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, για να συμμετέχει το παιδί μας σε κάποιον αγώνα. Βγάλτε την κακία σας πάνω του. Εμείς θα προστατεύαμε το δικό σας παιδί και όχι μόνο και το έχουμε αποδείξει.