Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όλα καλά να πάνε, αν και το βλέπουμε πολύ δύσκολο, αφού μυαλό δεν βάζουμε.
Βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με πολλούς, αλλά μασκούλα δεν φοράμε και μετά θα μας φταίει ο Μητσοτάκης. Πάμε να πάρουμε τα παιδιά από το σχολείο και ξεχάσαμε την μάσκα ή κι αν την φοράμε, δεν καλύπτουμε ούτε το στ΄'ομα ούτε την μύτη. Πάμε να πάρουμε τα παιδιά από το στάδιο της Χαλκίδας και είμαστε 50 γονείς στα κάγκελα της εισόδου και συνομιλούμε και με προπονητές σωματείων και μετά θα φταίει .....η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη ή ο διευθυντής κ. Γκούνης, αν θα κλείσει το Στάδιο!!!!

- Λοιπόν ας καταλάβουν οι άνθρωποι του αθλητισμού, πως εκτός από το να λέει ο ένας εναντίον του άλλου και να έχουμε πισώπλατα μαχαιρώματα, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να τηρούν τα μέτρα και να απομακρύνουν τους γονείς από την είσοδο, αν θέλουν να μπορούν να συνεχίσουν στο στάδιο. Κύριοι ο συνωστισμός υπάρχει την ώρα που έρχονται και φεύγουν τα μικρά. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

- Ένα τεράστιο θέμα προέκυψε με 5 παιδιά με ειδικές ανάγκες και θα πρέπει να λυθεί χθες. Ένα τραγικό λάθος μιας διευθύντριας ενός σχολείου κρατάει αυτά τα παιδιά στα σπίτια τους, αφού δεν υπάρχει τρόπος μεταφοράς στα στο σχολείο τους. Δεν θα γράψουμε τίποτα παραπάνω αυτή την ώρα. Θα περιμένουμε να λυθεί το θέμα. Επικοινωνήσαμε με τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Γιώργο Κελαϊδίτη, ο οποίος δεσμεύτηκε και έβαλε το θέμα σε πρώτη προτεραιότητα.. Τον ευχαριστούμε ειλικρινά και του ζητάμε να ξεπεράσει η αρμόδια υπηρεσία την όποια γραφειοκρατία και τα παιδιά αυτά να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο τους.

- Μας κατηγορούν μερικοί, επειδή στηρίζουμε τον Φάνη Σπανό και την Περιφερειακή αρχή, στο θέμα με την Βόρεια Εύβοια. Ας λένε ότι θέλουν εναντίον μας, αλλά έχουμε και πιστεύουμε σε άλλη πολιτική από αυτή που πιστεύουν αυτοί. Αυτοί μας παραμυθιάζουν με τον λαϊκισμό τους και θέλουν δήθεν τα πάντα για τον λαό, τα πάντα να γίνουν σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω, λένε όχι στην ιδιωτική πρωτοβουλία, λένε όχι στην συνεργασία κράτους και ιδιωτών, λένε πολλά τέτοια και προσπαθούννα ξεσηκώνουν τους πολίτες.

- Φίλες και φίλοι ο λαός αποφασίζει για το ποια πολιτική θα τον κυβερνήσει και όχι ο καθένας μας. Να τελειώνουμε λοιπόν με αυτό το θέμα. Ο Φάνης Σπανός, ο Γιώργος Κελαϊδίτης και γενικά αυτή η Περιφερειακή αρχή, έχει κάνει τα πάντα και καθημερινά προσπαθεί για το καλύτερο. Κάποιοι θέλουν να στηθεί μια μηχανή η οποία θα μοιράζει λεφτά, χωρίς όρους και  προϋποθέσεις. Αυτό δεν μπορεί να γίνει.

- Θα αποζημιωθούν ΟΛΟΙ όπως πρέπει και για ότι πρέπει. Αυτοί που έχουν ενόχληση για τους ιδιώτες που δημιουργούν θέσεις εργασίας, θα πρέπει να καταλάβουν πως το κράτος δεν θα προσλάβει ως δημοσίους υπαλλήλους τους πληγέντες και φυσικά δεν μπορεί να αποζημιώσει και αυτούς που τώρα λένε πως είχαν και περιουσίες που καταστράφηκαν, αλλά ποτέ τα προηγούμενα χρόνια δεν τις είχαν δηλώσει.