Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Τι να του πεις;;;;;

 - Βαρύ, πολύ βαρύ το να χάνεις με 10-0 στο ποδόσφαιρο και το χειρότερο είναι να παραμένει ακόμη στην θέση του ο κύριος Κυριαζής ως προπονητής και να λέει και απίστευτα πράγματα. Αυτόν τον τύπο τον ανακάλυψαν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ κάπου στην Αμερική και τον έφεραν στην Ελλάδα και στην θέση του Αντώνη Πριόνα, για να γκρεμίσει ότι ο Πριόνας είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια.
Τα κατάφερε λοιπόν ο κ. Κυριαζής, αλλά φαίνεται πως αυτός που τον ανακάλυψε, έχει και τον τρόπο να τον κρατά στην θέση του.
Κρίμα. Κρίμα γιατί τα προηγούμενα χρόνια η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, είχε δείξει άλλα δείγματα γραφής. Κάτι πήγαινε ν΄ αλλάξει στο..... γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά οι της ΕΠΟ το υποβάθμισαν, όχι μόνο ως Εθνική, αλλά και ως πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, αφού το χώρισαν σε δύο ομίλους για να χωρέσουν και οι ομάδες των χωριών τους.
Χθες είχαμε το απίστευτο 10 - 0 και δεν άλλαξε ούτε τερματοφύλακα. Όχι γιατί έφταιγε αποκλειστικά η τερματοφύλακας, αλλά για να μην φορτωθεί στην πλάτη της τα 10 γκολ.
Γιατί να μην έδινε την ευκαιρία  και στις 3 κοπέλες που είχε στην ομάδα;
Δείτε την σύνθεση και θα καταλάβετε πολλά.
Από τις 23 παίκτριες που είχε καλέσει μόνο οι 8  αγωνίζονται σε Ελληνικές ομάδες και στην 11άδα βρέθηκαν μόλις 4 αφού οι άλλες 7 παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού.
Ας μη γελιόμαστε. Δεν έχουμε ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα, για να μπορέσουμε να σταθούμε στην Ευρώπη.
Είμαστε σε επίπεδο καφενείου και ο καθρέφτης είναι η Εθνική ομάδα.
Ο κ. Κυριαζής περίμενε πως και πως αυτόν τον αγώνα, για να δείξει πως μπορεί να τον διαχειριστεί!!!!! Μας το έδειξε και καλό είναι να μας απαλλάξει από την παρουσία του.