Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

.....σουτάκια

 - Κέρδισε ο ΝΗΛΕΑΣ το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και στο Νεοχώρι όλοι είναι ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας, απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ενώ ο ΝΗΛΕΑΣ στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Υπάρχει μια κατάσταση στον ΝΗΛΕΑ στην οποία μπορεί να στηρίξει.... κανείς μια άποψη που λέει πως αυτή η ομάδα, έχει μέλλον.

- Πρόεδρος της ομάδας είναι ο κ. Σπύρος Κατσινής ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής, υπήρξε προπονητής και ξέρει καλά το άθλημα. Κάνει σωστές επιλογές και προσπαθεί να οργανώσει με σωστό τρόπο την ομάδα.  Αν συνεχίσει με χαμηλούς τόνους και χωρίς υπερβολές, θα πετύχει τους στόχους της ομάδας. Φυσικά θα πρέπει ν΄ απομονώσει τα στοιχεία εκείνα που πολλά χρόνια κρατούσαν διχασμένο το χωριό και δημιουργούσαν προβλήματα στην ομάδα.

- Το apopsignomi δεν διεκδικεί να γίνει το φερέφωνο κανενός. Θα γράφουμε την άποψή μας πάντα και φυσικά θα γράφουμε αλήθειες. Κάθε ομάδα έχει τα καλά, έχει και τα λάθη της. Όταν γράφεις την αλήθεια, είσαι και αντικειμενικός. Όταν κρύβεις την αλήθεια, είσαι παπαγαλάκι και τίποτα παραπάνω και ο πρόεδρος κ. Κατσινής και ο προπονητής κύριος Καρατζάς, δεν έχουν ανάγκη από παπαγαλάκια.