Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Στάδιο Χαλκίδας

 - Οι διοικούντες τους αθλητικούς συλλόγους και οι οποίοι χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο για τις προπονήσεις, για τους αγώνες, αλλά και τις αίθουσές του ως γραφεία, θα πρέπει να σεβαστούν κάποια πράγματα και να μην δημιουργούν προβλήματα, επειδή απλά έχουν κόντρες μεταξύ τους.
Επειδή κάποιοι τετραέξυπνοι μας κατηγορούν, γιατί απλά τους ενοχλεί η αλήθεια θα γράψουμε και σήμερα κάτι παραπάνω, για να μην νομίζουν πως θα τους φοβηθούμε.
Κύριοι ένας Σύλλογος θα πρέπει να έχει διοίκηση, θα πρέπει να έχει προπονητές και φυσικά να έχει αθλητές.
Να είναι δηλαδή σωστά και νόμιμα δομημένος και να μην είναι αυτό που ....λέμε μαγαζάκι κανενός.
Το Στάδιο δεν ανήκει σε κανέναν μα κανέναν Σύλλογο. Είναι Δημοτικό και την διαχείρισή του την έχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.
Υπάρχει η πανδημία και υπάρχουν και τα μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν.
Κανένας Σύλλογος δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί προβλήματα, να προκαλεί συνωστισμό στην είσοδο του Σταδίου και κανείς προπονητής δεν έχει δικαίωμα να είναι στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου και να δημιουργεί πηγαδάκια, κλείνοντας εκεί τα ραντεβού του.
Ο προπονητής έχει άδεια εισόδου στο στάδιο για να είναι στον αγωνιστικό χώρο και να προπονεί τα παιδιά.
Στην είσοδο θα είναι μόνο ένας υπεύθυνος COVID από κάθε σύλλογο, για να ελέγχει τους αθλητές.
Όσοι πλησιάζουν την είσοδο του σταδίου θα πρέπει να φοράνε την μάσκα τους και εκτός από τους αθλητές, όσοι είναι εντός σταδίου πάλι πρέπει να φοράνε την μάσκα τους. Μάσκα θα φοράνε και οι αθλητές πριν αρχίσουν την προπόνηση και όταν θα την τελειώσουν.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ προσπαθεί με κάθε τρόπο να έχει σε λειτουργία το Στάδιο και να μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις οι Σύλλογοι. Η κυρία Αϊδίνη η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ δεν θέλει να δημιουργηθούν προβλήματα, αλλά δεν μπορεί να δεχθεί, το να μην προσπαθούν και οι άνθρωποι των Συλλόγων.
Ο διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Γκούνης είναι σχεδόν καθημερινά στο στάδιο και προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους των Συλλόγων, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα για να μην έρθουν τα χειρότερα.
Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω. Στηρίζουμε την προσπάθεια του ΔΟΑΠΠΕΧ. Στηρίζουμε την προσπάθεια της προέδρου και του διευθυντή και θα συνεχίσουμε να γράφουμε την αλήθεια, ώστε ν΄ αλλάξει η εικόνα.
Κυρίες και κύριοι των Συλλόγων, στην είσοδο κάνουμε έλεγχο και δεν προσπαθούμε να προσελκύσουμε "πελάτες". Εντός Σταδίου ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ με την μάσκα. 
Αν αυτά δεν τηρηθούν θα έρθουν τα προβλήματα και τότε να δούμε ποιανού η τσέπη αντέχει να πληρώνει.
Τέλος καλούμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ να μας πει, με απλά λόγια, αν σε κάτι έχουμε άδικο.
Να μας πει για την είσοδο του Σταδίου και για όσους είναι εντός.