Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Σήμερα στις 17:30 στο γήπεδο Νεοχωρίου ο ΝΗΛΕΑΣ θα υποδεχθεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής, της 1ης φάσης του Κυπέλλου Εύβοιας. Δεν υπάρχει φαβορί σ΄ αυτόν τον αγώνα, αφού οι ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και..... να κερδίσει η ομάδα που θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

- Καλά, καλά μην θυμώνεις. Αν σε ικανοποιεί, να γράψουμε πως η ΕΠΣΕ και η Επιτροπή Διαιτησίας έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Σύνδεσμο Διαιτητών και την διοίκησή του, να το γράψουμε αλλά θα είναι ψέμα. Ούτε καλημέρα δεν έχουν ανταλλάξει εδώ και πολύ καιρό με το ΔΣ του Συνδέσμου και θα χαρούμε να μας διαψεύσουν.

- Προσοχή, γιατί κάποιοι έχουν μπερδευτεί. Δεν έχει εκλογές η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τον Φεβρουάριο του 2022, αλλά τον Φεβρουάριο του 2023. Μέχρι τότε έχει ο Θεός. Φυσικά αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, προσπαθούν να μιμηθούν αυτούς που σταύρωσαν με καρφιά τον Χριστό κι επειδή δεν μπορούν να "βρούνε" τον Χριστό, προσπαθούν και καρφώνουν την καρέκλα τους.