Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα γίνει ποτέ κότα και φυσικά ούτε φερέφωνο της όποιας αντιπολίτευσης στο Δήμο Χαλκιδέων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δημοτική Αρχή και το δηλώνω δημόσια.
Όποιος έχει στοιχεία για ατασθαλίες, για μίζες, για ρουσφέτια κλπ, ας μας δώσει στοιχεία και θα διαπιστώσει πως ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα έκλεινε τα μάτια, ούτε για την συγχωρεμένη την μάνα του.
Όσο γι΄ αυτούς που.... ανοίγουν το στόμα τους και μιλάνε εναντίον της Δημοτικής Αρχής, το έχω ξαναγράψει. Είναι τα παπαγαλάκια, των πρώην δημοτικών αρχόντων και φυσικά του χορηγού τους, ο οποίος ήταν ο μέγας προμηθευτής του Δήμου και τώρα δεν είναι.
Αυτή είναι η αλήθεια και να ξέρετε ΟΛΟΙ πως ο μπάρμπα Στέλιος, δεν ανήκει στους κολλητούς κανενός ανθρώπου της όποιας εξουσίας και φυσικά ούτε αυτής της Δημοτικής Αρχής. Αν κάποιος θέλει αποδείξεις και γι΄ αυτό ας έρθει να τους τις δώσουμε.
Άλλες και άλλοι έχουν πολύ καλές σχέσεις με τους άρχοντες σε όλα τα επίπεδα.
Είναι άδικο να ρίχνουν λάσπη στον μπάρμπα Στέλιο, αυτοί που καταφέρνουν να είναι σήμερα δίπλα στην κυρία Βάκα και στους συνεργάτες της, χθες να ήταν δίπλα στον Παγώνη και τον Καθαροσπόρη, προχθές δίπλα στον Ζεμπίλη. 
Μαζευτείτε, γιατί δεν θ΄ αργήσω να ρίχνω ονόματα.