Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όπως λέει και το λαϊκό άσμα, κάποιος μπορεί να "μην έχει βγάλει το σχολείο" και να μην έχει σπουδάσει οικονομολόγος, αλλά ξέρει πως "ένα κι ένα κάνουν δύο και πως τα φωνήεντα είναι επτά".
Τι είπε ο κύριος Ρέτσας προς τους διαιτητές;
Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι. Δεν θα μειωθεί η αμοιβή σας. Θα βοηθήσουμε τις πυρόπληκτες ομάδες και θα πληρωθούν διαιτησίες τους από τα χρήματα που θα στείλουν ως βοήθεια η ΕΠΟ, η σούπερ λίγκα και άλλοι!!!!
Κύριε Ρέτσα μας, κάτι δεν μάθατε στο.... οικονομικό πανεπιστήμιο. Την βοήθεια που στέλνει ο οποιοσδήποτε, πρέπει να την δώσετε στις ομάδες και όχι να τους δώσετε δήθεν δωρεάν διαιτησίες!!! Τις όποιες δωρεάν διαιτησίες, να τις πληρώσει η ΕΠΣΕ με δικά της χρήματα. Μην κάνετε τον ηγέτη με ξένα χρήματα.
Πάλι καλά που δεν είπατε πως τα χρήματα της βοήθειας θα τα δώσετε για το χρέος προς την ΕΠΟ.
Αυτό το χρέος πάντως δεν δημιουργήθηκε στο παρελθόν, όπως λέτε στα μέλη του ΔΣ, αλλά στην δική σας θητεία.
Σας προκαλέσαμε να δώσετε στην δημοσιότητα το έγγραφο που σας έστειλε η ΕΠΟ, αλλά δεν το κάνετε και τους λόγους τους ξέρετε.
Για την διαιτησία, για τις σχολές διαιτησίας κλπ, δεν θέλουμε να γράψουμε τίποτα απολύτως, γιατί ειλικρινά είναι γνωστό πως υπάρχει μια τάση να επιμένουμε στους παλιούς και να μην θέλουμε νέα παιδιά στον χώρο. Αξιόλογοι οι παλιοί, αλλά υπάρχουν και όρια. Στο τέλος θα κριθούμε όλοι και φυσικά και οι διαιτητές και εσείς.