Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να είσθε καλά στην υγεία σας κι αν έχετε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό σας, βουρ στα γήπεδα ποδοσφαίρου για να χαρείτε το άθλημα που αγαπάτε. Αν δεν είσθε εμβολιασμένοι μην πάτε, γιατί μπορεί να είσθε η αιτία, να μπει και πάλι λουκέτο στα γήπεδα. Σήμερα έχουμε αγώνες κυπέλλου, για την 2η αγωνιστική, άσχετα αν δεν ....έχει ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική.

Έχουμε όμως και φιλικά, έχουμε και αγιασμό για τον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού.
Μετά τον αγιασμό ο ΟΛΥΜΠΟΣ θα έχει φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον ΛΗΛΑ Βασιλικού. Τον αγώνα θα σφυρίξει ο κ. Κώστας Κωνστάντιος και να μην ξεχνάμε προς πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΟΥ είναι ένας πρώην διαιτητής ο κ. Γιάννης Μητρολιός.

- Κόλαση και πολλές αντιδράσεις για την πρακτική του κ. Παγώνη, ο οποίος διαγράφει τα σχόλια που δεν του αρέσουν!!!!! Κάποιοι πάντως λένε πως πολλοί δεν συμφώνησαν με τις εξηγήσεις που έδωσε για θέματα που οδήγησε η κυρία Βάκα στην δικαιοσύνη και γι΄ αυτό δεν θα συνεχίσουν μαζί του. Λένε μάλιστα πως σύντομα θα αποκαλυφθούν πολλά.

- Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα; Με κανέναν απολύτως διαιτητή δεν έχουμε το παραμικρό. Γράφουμε αυτά που βλέπουμε και ακούμε και τίποτα παραπάνω. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και ούτε πάμε με το μέρος των μεν ή των δε. Ορθά κοφτά για όλες και όλους.

- Θα μας κουφάνουν οι κυρίες και οι κύριοι. Πρέπει να είναι κουτός κάποιος για να χαρακτηρίζει μεγάλη την χθεσινή συγκέντρωση μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Διοίκησης. Συγνώμη δηλαδή, αλλά μετά από μια τεράστια καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια και μετά την παρουσία της επιτροπής αγώνα Ληλαντίου, της Επιτροπής αγώνα Καστέλας και Ψαχνών, είδατε εσείς μεγάλη συγκέντρωση;

- Λυπούμαστε, αλλά λέτε ψέματα. Μόνο που κινητοποιήθηκε η παράταξη Αναγνωστάκη, έπρεπε να ήταν εκεί τουλάχιστον 2.000 άτομα. Δυστυχώς ήταν ελάχιστα κι αν εξαιρέσεις  της επιτροπές αγώνα του ΚΚΕ, τότε οι συγκεντρωθέντες σίγουρα δεν θα χωρούσαν σε ταξί, αλλά σε λεωφορείο θα χωρούσαν άνετα.

- Αυτός ο τύπος από την Καστέλλα, ο οποίος είναι λαλίστατος και λέει πολλά ψέματα δεν λέει πόσα πήρε ως αποζημίωση και για ποιον λόγο; Παραέγινε το κακό με κάποιους οι οποίοι και τα πήραν με το παραπάνω και καταγγέλλουν πως δεν δόθηκαν αποζημιώσεις.