Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μια ακόμη εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της και περάσαμε στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Το γράφουμε, γιατί σ΄ αυτό το δεύτερο μισό και μέσα στον Οκτώβριο, θα δούμε την κατάσταση της πανδημίας. Δυστυχώς δεν προσέχουμε. Δυστυχώς ο καθένας κάνει ότι θέλει και μάλλον θα βρεθούμε και πάλι με ....περιορισμούς και μέτρα.

- Άδικα ανησυχήσαμε για τον πρώην δήμαρχο τον κ. Χρήστο Παγώνη. Καλά είναι αφού επιτέλους επανέλαβε με ανακοίνωσή του στο fb, τα γνωστά για την δημοτική αγορά και όχι μόνο. Μας λέει και πάλι πως μόνο αυτός τα έκανε όλα καλά και οι άλλοι πρέπει να ντρέπονται γιατί δεν έκαναν τίποτα απολύτως!!!

- Κύριε Παγώνη με αυτά που γράφετε λέτε ηλίθιους τους δημότες, οι οποίοι σας μαύρισαν στις εκλογές; Οι πολιτικοί κύριε Παγώνη κρίνονται στις εκλογές και κρίνονται από τα έργα τους και τον τρόπο με τον οποίο διοίκησαν και όχι από αυτά που γράφουν στο fb. Εσείς κριθήκατε. Θα έχει αξία να απαντήσετε στα σχόλια κάτω από την ανακοίνωσή σας και ιδιαίτερα του γνωστού κυρίου Νίκου Παπίγγη, ο οποίος σας τα λέει χύμα και σας καταγγέλλει ευθέως πως εξυπηρετούσατε συμφέροντα και σας χαρακτηρίζει ως τον χειρότερο δήμαρχο για την Χαλκίδα!!!!

- Κύριε Παγώνη επειδή λέτε και ξαναλέτε για την ένσταση  που είχε κάνει τότε ο νυν αντιδήμαρχος έργων κύριος Γουρνής, να σας θυμίσουμε πως η ένσταση αφορούσε την μελέτη  που κόστισε πολύ χρήμα και την κάνατε με απευθείας ανάθεση. Να σας θυμίσουμε επίσης πως είχατε προϋπολογίσει το έργο στα 15.000.000 ευρώ και ζητούσατε να πάρετε και αντίστοιχο δάνειο. Ευτυχώς δεν είθε δήμαρχος και το έργο θα ολοκληρωθεί με λιγότερο από τα μισά χρήματα.

- Το φιλαράκι σας πάντως κύριε Παγώνη, λέει πως δεν θα ολοκληρωθεί το έργο και πως ο εργολάβος θα το εγκαταλείψει αφού η έκπτωση είναι πολύ μεγάλη (51%). Κύριε Παγώνη γελάει ο κόσμος με την προσπάθεια που κάνετε, ώστε να πείτε άχρηστη την δημοτική αρχή. Σας προτείνουμε να γράψετε και μια ανακοίνωση, για την ώρα που θα σας εγκαταλείψουν οι περισσότερο από την παραταξή σας.