Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας, Τετάρτη σήμερα και έχει ποδόσφαιρο, όχι μόνο για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και για το Κύπελλο Εύβοιας, αφού ο ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου θα υποδεχθεί στις 17:30 το Αυλωνάρι. 
Διαιτητής θα είναι ο κ. Ευστράτιος Ντούρας με βοηθούς τους κυρίους Ιωάννη Κηρύκο και Ιωάννη Ντόβολη. Προσοχή στο υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί όλοι θέλουν να μην.... κλείσουν τα γήπεδα και να μην σταματήσουν οι αγώνες για κύπελλο και πρωταθλήματα.

- Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ της Εύβοιας είναι οι μόνιμοι "ανταποκριτές" ραδιοφωνικών εκπομπών, αφού αυτό βολεύει τους ραδιοφωνατζήδες. Είναι ενάντια στους δημάρχους, ενάντια στους Περιφερειακούς, ενάντια στην κυβέρνηση και έφτασαν στο σημείο να λένε πως αν δεν κάνουν όσα τους ζητήσανε, τότε καλύτερα να φύγουν από την Εύβοια!!! Κύριοι όλοι αυτοί για τους οποίους λέτε τα όσα λέτε, είναι εκλεγμένοι από τον λαό και στον λαό δίνουν λόγο. Το ΚΚΕ δεν κυβερνά. Όταν ο λαός το κάνει κυβέρνηση, τότε θα δούμε αν και τι απ΄ όλα όσα λέει θα τα κάνει.

- Μπελάς μας βρήκε με την υποψηφιότητα της κυρίας για τον Δήμο Χαλκιδέων!!! Μας τηλεφώνησε κολλητός της και μας είπε: "Πιθανότερο είναι να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο Βάκα, παρά να είναι υποψήφια δήμαρχος"!! Αγαπητέ κύριε, μην μπερδεύεις τα πράγματα. Συνεχίζει την προσπάθεια και κάνει συζητήσεις. Αν της πούνε το ΝΑΙ, δύο πρόσωπα με τα οποία έχει συζητήσει, θα είναι υποψήφια δήμαρχος.

- Στο στόχαστρο των αρχών η Εύβοια για τουλάχιστον ένα μήνα, για το θέμα της τήρησης των κανόνων για τον κορονοϊό. Ας προσέχουν λοιπόν όλοι, για να μην βρεθούνε με πρόστιμα και με λουκέτα.

- Καλέ μας άνθρωπε το έχεις παρακάνει. Έκανες το σχοινί κορδόνι που λέει και ο λαός. Αν θέλεις να κάνουμε κόντρα και στο θέμα της συκοφαντίας, της ρουφιανιάς και άλλων τέτοιων σχετικών, δεν θα σε ακολουθήσουμε. Μπορούμε και σ΄ αντιμετωπίζουμε με την αλήθεια, γιατί είσαι ψεύτικος, από πάνω μέχρι κάτω.