Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Τετάρτη, γεμάτη υγεία και δημιουργία.
Μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιους αυτά που γράφουμε, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να τα γράφουμε. 
Ποιο είναι το ψέμα που γράψαμε για τον αγώνα στην Αρτάκη που διοργανώθηκε για να ενισχυθούν οι πυρόπληκτοι της Βόρειας Εύβοιας;
Διοργανώτρια αρχή ήταν η ΕΠΣ Εύβοιας και αυτό έλεγε η αφίσα, αλλά και ο κ. Ρέτσας σε δηλώσεις του. Εμείς δεν σχολιάσαμε το παραμικρό πριν τον αγώνα, ούτε θετικά ούτε αρνητικά, για να μην μας κατηγορήσουν και πούνε πως τους κάνουμε κακό.
Δυστυχώς απέτυχαν παταγωδώς ως διοργανωτές, αφού η πλειοψηφία αυτών.... που πήγαν στο στάδιο της Αρτάκης, πήγαν για φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές του Survivor και όχι για κάποιον άλλον λόγο.
Αν πραγματικά ήθελαν να ενισχύσουν τους πυρόπληκτους, θα μπορούσαν να κάνουν άλλες ενέργειες.
Όσο για το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε και αυτό το δείχνουν οι φωτογραφίες.
Ας σταματήσουμε λοιπόν ΟΛΟΙ, να κάνουμε ενέργειες στο όνομα των πυρόπληκτων, με στόχο την προσωπική μας προβολή.

- Είχαμε χθες την συνέντευξη τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μια ομάδα που δέχεται πόλεμο ακόμη και σήμερα από κάποιους, αλλά που αντέχει κι αυτόν τον πόλεμο και μάλιστα από ανθρώπους που πέρασαν από αυτή την ομάδα και παριστάνουν και τους φίλους της διοίκησης. Αργότερα θα αναφερθούμε στα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου, αλλά και στα φίδια που περιτριγυρίζουν την ομάδα.

- Σήμερα έχουμε αγώνα Κυπέλλου. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ  θα υποδεχθεί στο ουδέτερο γήπεδο των Γουβών τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ. Διαιτητές οι κύριοι Βελέντζας, Λιαγκάκης και Σέρρας. 

- Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΕ θα έχουμε την κλήρωση της επόμενης φάσης για το κύπελλο Εύβοιας. Αυτό λέει η ανακοίνωση, αλλά δεν λέει αν μπορούν να την παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των ομάδων, δημοσιογράφοι κλπ. Δεν έπρεπε να το εξηγήσουν αυτό; Είναι τόσο σίγουροι πως έτσι κι αλλιώς ελάχιστοι θα πήγαιναν; Κι αν πάνε πολλοί; Θα ισχύει το πρωτόκολλο ή όχι;