Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες , καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Χθες το βράδυ μέσα στην αγωνία μας για το αν βρέξει πολύ ή λίγο, για το αν αντέξει ο Λήλας ποταμός το πολύ νερό, ακούσαμε και κάτι το οποίο μας έκανε και γελάσαμε. Ένας φίλος αναγνώστης μας είπε: " Θα θέλατε να σας γράψουμε μέλος στην Επιτροπή Αγώνα Μέτρησης Αντοχών του Λήλα ποταμού που κάναμε";
Τι είναι πάλι αυτό που ακούμε; 
Μαζευόμαστε λέει και κάνουμε εκκλήσεις για να βρέξει, να μετράμε το νερό που πέφτει και να βλέπουμε την..... συμπεριφορά του Λήλα.
Δεν σχολιάσαμε κάτι παραπάνω, γιατί μας αρέσουν περισσότερο οι άλλες Επιτροπές οι οποίες πιέζουν τις αρχές για να μας δίνουν ευρωπουλάκια.

- Σήμερα έχουμε και τοπικά πρωταθλήματα και για μια φορά ακόμη να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και καλό κουράγιο και δύναμη σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες. Οι φίλαθλοι να προσέχουν για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

- Ακούσαμε κάτι για τους διαιτητές και αν είναι αλήθεια, τότε θα δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που το σκέφτηκαν ή σ΄ αυτούς που το πρότειναν ή σ΄ αυτούς που το επέβαλλαν. Αν όμως δεν είναι αλήθεια, τότε θα γράψουμε πως ήταν τόσο καλό, που δεν θα μπορούσε να είναι αληθινό. Σε λίγο όμως θα το γράψουμε για να σας κρατήσουμε σε αγωνία.

- Δεν του βγαίνει τίποτα του μεγάλου ραδιοφωνατζή και της μεγάλης ραδιοφωνατζούς και τελικά πήραν αγκαλιά και πάνε χέρι χέρι και κάθε διαμαρτυρόμενο ο οποίος τυχαίνει να είναι μέλος διαφόρων επιτροπών δήθεν κατοίκων, ενώ στην ουσία πρόκειται για επιτροπές του ΚΚΕ.

- Πιστεύουν πως έτσι κάνουν κακό στον Περιφερειάρχη και τους δημάρχους . Αυτούς απλά τους συκοφαντούν και την πληρώνουν οι πολίτες, αφού ο διχασμός ποτέ δεν ωφελεί.

- Το ότι όποιος ακολουθεί το μίσος και την εμπάθεια των δύο, χάνει κάθε επαφή με την κοινωνία δεν το έχουν καταλάβει; Θέλετε παραδείγματα; Δεν φτάνουν τ΄ αποτελέσματα δημοτικών και περιφερειακών εκλογών; Που είναι οι Αναγνωστάκης, Μπατζελή, Παγώνης, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και άλλοι που ακολούθησαν "τα θέλω" των ραδιοφωνατζήδων;;;;

- Και κάτι ακόμη. Όταν πιστεύεις πως επηρεάζεις κόσμο βάζεις υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές και μετράς τις δυνάμεις σου. Δεν θα το κάνει όμως ο ραδιοφωνατζής, γιατί όταν το δοκίμασε πάτωσε. Η ραδιοφωνατζου στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, όταν υπηρετούσε στον δήμο προφανώς με φωτογραφική προκήρυξη θέσης.