Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 - Τι είπανε χθες οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
"Συνεχίζουμε, πάνω στο κομμάτι της χαμένης αξιοπιστίας . Τηρούμε ότι ακριβώς είχαμε υποσχεθεί στην εκλογική Γενική Συνέλευση. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Σεμνά και ταπεινά τηρούμε το καταστατικό και έτσι θ΄ αποφύγουμε τους φαντομάδες του παρελθόντος με τ γνωστά αποτελέσματα.
Είναι συγκινητικό να βλέπεις να σου δίνει τα 10 ευρώ της συνδρομής άνθρωπος ο οποίος δεν έχει ούτε τα βασικά για την καθημερινότητά του. Μας στενοχωρεί αυτό, αλλά.... δυστυχώς παραλάβαμε ένα σωματείο σφραγίδα.
Είμαστε η μοναδική ομάδα του Καλλικρατικού Δήμου, η οποία δεν έχει σταθερή έδρα για προπονήσεις. Θα γίνουμε γραφικοί, αν μιλήσουμε για τα προβλήματα στο Στάδιο. Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι δίπλα μας και προσπαθούμε για το καλύτερο.
Μιλούν όλοι για άνοδο, αλλά αν δεν λυθούν βασικά προβλήματα τίποτα δεν είναι εύκολο.
Την περίοδο 2020 - 2021 ήμασταν σίγουροι για την άνοδο και δεν είχαμε και τα μπαράζ. Διέκοψαν τα πρωταθλήματα και τώρα δεν φτάνει να είσαι πρωταθλητής, πρέπει να παίξεις και στα μπαράζ.
Θα προσπαθήσουμε και σ΄ αυτή την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας τον Δήμο και την Περιφέρεια και φυσικά τον κόσμο".

Σχόλιο apopsignomi: Κοιτάξτε μπροστά κύριοι και προσοχή. Προσοχή για να μην επιστρέψει ξανά η ομάδα εκεί που ήτανε χρόνια πριν. Μην περιμένετε από κανένα τίποτα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι πλέον Σωματείο, είναι πλέον Σύλλογος, είναι πλέον ομάδα.