Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Παρακολουθήσαμε χθες την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων και πραγματικά περάσαμε ευχάριστα, αφού ήταν μια ωραία παρέα.
Ακούσαμε πολλές φορές το ΝΑΙ στα περισσότερα θέματα και διαπιστώσαμε πως ο μόνος εκνευρισμένος ήταν ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης και μάλλον αυτό έχει να κάνει με την παρουσία της κυρίας Δαριβέρη ως ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου.
Κύριε Παγώνη, θα έπρεπε να έχετε συνηθίσει πλέον, αφού .....η κυρία Δαριβέρη δεν ήταν η πρώτη που σας κούνησε μαντήλι, αλλά δεν είναι και η τελευταία.

- Ο κ. Παγώνης πάντως θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κάποια στιγμή και πρότεινε για αντιπρόεδρο μιας Σχολικής Επιτροπής τον κ. Γιογιό. Η αντιπολίτευση τον στήριξε, αλλά τα κουκιά δεν έβγαιναν. ΝΑΙ στον κ. Γιογιό ψήφισε και η κυρία Δαριβέρη, αλλά πάλι αντιπρόεδρος βγήκε ο σύμβουλος που πρότεινε η δήμαρχος. 

- Τον κύριο Σιόλια πρότεινε για να συνεχίσει ως πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής η κυρία Βάκα και έγινε το έλα να δεις. Ο κ. Καλαθέρης αντέδρασε και ήθελε να είναι αυτός υποψήφιος και όχι ο κ. Σιόλιας. Κύριε Καλαθέρη, αν εσείς έχετε πρόβλημα στην παράταξη σας, δεν θα φορτώσετε το πρόβλημα στην κ. Βάκα. Μπορούσατε να πείτε στον κ. Σιόλια να μην δεχθεί να είναι υποψήφιος και το θέμα θα έκλεινε εκεί. Ο κ. Σιόλας όμως, δεν αρνήθηκε την θέση. Δύο μέλη έχει η παράταξή σας. Καλαθέρης κα Σιόλιας. Δεν μπορείτε να τα βρείτε;;;;

- Η κυρία Μιντζιφίρη πάντως ευθέως κατηγόρησε τους δύο υπαλλήλους των δύο σχολικών επιτροπών και ζήτησε να τους απομακρύνει η δήμαρχος. Τι άραγε συμβαίνει εκεί; Λέτε να έχουμε κι άλλους κατηγορούμενους;

- Κάτι είπε ο κ. Παγώνης και για τον αντιδήμαρχο έργων κ. Γουρνή γιατί είχε πει σε άλλη συνεδρίαση το "εμείς μιλάμε με τον εργολάβο". Ο κ. Παγώνης όλο κόλπα είναι και κάτι ξέχασε. Ο κ. Βασίλης Γουρνής είχε πει απευθυνόμενος στον κ. Κουτουλή: "Εμείς μιλάμε με τον νόμιμο εργολάβο του έργου". Κύριε Παγώνη άλλοι μιλούσαν με κάποιους προμηθευτές και έκαναν αντιπολίτευση. Να ξέρετε κάτι. Ψάξτε αλλού για ανθρώπους που έχουν σχέση με μίζες και προμήθειες, γιατί με τον κ. Γουρνή άδικα χάνετε τον καιρό σας.