Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

....φαπούλες

 - Την καλησπέρα μας στον κύριο Ρέτσα, ο οποίος δείχνει να είναι ασυνεπής, αφού λέει μεν, αλλά στις πράξεις παίζει καθυστέρηση.

Πέρασε 1 χρόνος από τότε που είχατε πει:
"Πέρα   από   τα   αγωνιστικά   και    οικονομικά    θέματα ,   θέλω   να   σας   ενημερώσω   πως   η   Ένωση  στα   πλαίσια   των διαρθρωτικών  μεταρρυθμίσεων  που επήλθαν   αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου , θα... προχωρήσει συνεχίζοντας ,  στην αναβάθμιση του site ,   ακυρώνοντας τη συμφωνία με τον κ. ΜΠΑΡΣΑΚΗ…  ο οποίος φάνηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις του  και υπογράφοντας   νέα   συμφωνία   με    πρόσωπο   που   θα  έχει   τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και θα  πληροί τις κατάλληλες  προϋποθέσεις" 

Πέρασαν 2 μήνες και κάτι μέρες από τότε που το είχατε έτοιμο και είχατε πει:
  Στα άμεσα σχέδιά μας και στους προγραμματισμούς μας, ήταν η αναβάθμιση του site της Ένωσης.
   Και εδώ υπήρξε μία καθυστέρηση και σας ζητάμε συγνώμη γι΄ αυτό, όμως βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του και θα σας το παρουσιάσουμε σήμερα εδώ.

- Κύριε Ρέτσα βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας πούμε πως το site δεν το είδαμε ακόμη και ελπίζουμε να το δούμε μέχρι την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο αρχίζουν τα πρωταθλήματα και θα ήταν καλό να δούμε και το νέο site, εκτός κι αν κάποιος αποδειχθεί ασυνεπής!!!!!