Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Το σοκ του δημάρχου κυρίου Ψαθά

 Επειδή κάπως πρέπει να διασκεδάσουν και οι ανεμβολίαστοι και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν κάτι, είπαμε να τους προσφέρουμε δωρεάν ψυχαγωγία, μέχρι να πεισθούν και να κάνουν το εμβόλιο. 
Σήμερα στο γήπεδο της Τριάδας, όχι της Αγίας Τριάδας, αλλά της Τριάδας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων είχαμε τον αγώνα ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Γκολ και θέαμα είχαμε στον αγώνα, αφού η ομάδα του κ. Δημήτρη Ακριτίδη και χωρίς να είναι διαιτητής ο κ.. Γιώργος Σέγκος ο οποίος είναι Γενικός Αρχηγός του Παντριαδικού, κέρδισε με 5 - 1 την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 4 - 1 κάποιος ο οποίος άκουσε... στο ραδιόφωνο να περιγράφουν τον αγώνα, τηλεφώνησε στον δήμαρχο και του είπε πως υπάρχει πρόβλημα στην Τριάδα, αφού έχει καταιγίδα!!!!
Σοκ η πληροφορία για τον δήμαρχο κ. Ψαθά, ο οποίος εκείνη την ώρα μιλούσε με άλλον δήμαρχο ο οποίος είχε προβλήματα με τα καιρικά φαινόμενα.
Μέχρι να ενημερωθεί ο δήμαρχος για το τι ακριβώς συμβαίνει, πέρασαν κάποια λεπτά της ώρας.
Τι είχε συμβεί;
Ο ραδιοφωνατζής μιλούσε για την καταιγίδα "ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ" η οποία είχε ως θύμα της την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!!! Καταιγίδα με γκολ είχαμε λοιπόν και αυτό δεν ήταν κακή είδηση.
Ευτυχώς που δεν βγήκε η αντιπολίτευση δήμαρχε να σε κατηγορήσει πως άφησες ανοχύρωτη την Τριάδα!!!!