Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Πως είπατε;;;;

 - Τελικά η αλήθεια είναι μία.
Τα "με γάλα" φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία φαίνονται στα γήπεδα και όχι στις μεταγραφές ή στα θέλω κάποιων παραγόντων.
Μεγάλο φαβορί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά θα χρειαστεί να το αποδείξει αύριο στο γήπεδο με αντίπαλο την ΣΚΕΠΑΣΤΗ.
Μεγάλο φαβορί η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ αλλά και αυτή πρέπει να το αποδείξει αύριο στο γήπεδο με αντίπαλο τπ ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
Μεγάλο φαβορί ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, αλλά δεν το απέδειξε στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου, αφού στην λήξη κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έσπρωξε χρήμα για μεταγραφές, έλυσε την συνεργασία του με τον προπονητή κύριο Κρόκο, για να πάρει τον κ. Αλεξανδρή, πήρε έμπειρους και καλούς..... ποδοσφαιριστές, αλλά σήμερα δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, ο οποίος μετά από μεγάλη προσπάθεια απέκτησε διοίκηση και με λίγα χρήματα θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή πορεία.
Πήρε προπονητή τον κ. Κρόκο, τον οποίο δεν ήθελαν οι του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, αλλά τελικά η μοίρα τους έφερε να παίξουν με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ του Κρόκου στην 1η αγωνιστική και άφησαν στην Νέα Λάμψακο 2 πολύτιμους βαθμούς.
Αυτά γι΄ αυτούς που μας κατηγορούσαν όταν γράφαμε πως κάποιες ομάδες, δεν έχουν το ειδικό βάρος για να χαρακτηρισθούν ΜΕΓΑΛΑ φαβορί και ίσως θα έπρεπε να τα χαρακτηρίσουμε, μετά συγχωρήσεως "Με γάλα" φαβορί.