Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Μπορεί η κυβέρνηση να έδωσε το δικαίωμα στους εμβολιασμένους να έχουν κάποιες παραπάνω ελευθερίες, αλλά πρέπει να προσέχουμε, γιατί κυκλοφορούν κι αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν μαϊμού είτε πιστοποιητικά εμβολιασμού, είτε δήθεν τεστ.
Αυτοί πιστεύουν πως κάνουν ζημιά στον Μητσοτάκη, αλλά καμία σχέση δεν έχει αυτό με ....την πραγματικότητα.
Κακό στον εαυτό τους κάνουν, αλλά και σε όσους τους πλησιάζουν.
Μπαίνουμε σε μια εποχή κατά την οποία δυστυχώς οι ψεκασμένοι θα είναι πολλοί.

- Κυρίες και κύριοι τίποτα δεν έχουμε εναντίον του δημοτικού συμβούλου κυρίου Καλαθέρη, αλλά δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα, όταν τον ακούμε να λέει αυτά που λέει. Ο κ. Καλαθέρης δηλώνει επικεφαλής παράταξης, αλλά όταν η παράταξη δεν σε υπολογίζει, γιατί δεν το λες στο Δημοτικό συμβούλιο να τελειώνουμε;

- Κύριε Καλαθέρη καθαρές κουβέντες. Εσείς θέλετε να να κάνετε αντιπολίτευση και δικαίωμά σας, αλλά η παρέμβασή σας στο θέμα της Σχολικής Επιτροπής ήταν εκτός πραγματικότητας. Όρισε η δήμαρχος τον κ. Σιόλια πρόεδρο και πήρατε τον λόγο να πείτε πως προτείνετε τον εαυτό σας στην θέση του κυρίου Σιόλια!!!!! Ποιος σας ζήτησε να προτείνετε; Η δήμαρχος αποφασίζει για το ποιος θα είναι πρόεδρος και όχι εσείς.

- Κύριε Καλαθέρη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας στηρίζει πλέον και αυτό είναι φανερό. Ο κ. Νίκος Σιόλιας όπως κι αν έχει ελέγχει κομματικά την παράταξη και το μόνο που σας απομένει είναι να δηλώσετε κι εσείς ανεξάρτητος για να τελειώνουμε.

- Από το 2022 και μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2023 η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα, είναι βέβαιο πως θα κρεμάσει στα μανταλάκια, πολλές υποθέσεις από την εποχή Παγώνη/Καθαροσπόρη. Υπάρχουν άραγε τέτοιες υποθέσεις;;; Υπάρχουν λένε αυτοί που ξέρουν.

- Πάντως ο κ. Παγώνης δεν θα κάνει πίσω, εκτός κι αν καταλάβει νωρίς πως δεν θα μπορέσει να είναι υποψήφιος δήμαρχος.