Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

.....σουτάκια

 - Έγινε και η κλήρωση του Κυπέλλου Εύβοιας για την Β΄ Φάση και όλα τα ζευγάρια δείχνουν πως θα έχουμε δυνατούς αγώνες για την πρόκριση. Πάντως είναι αλήθεια πως σε κάποια ζευγάρια, σχεδόν στα μισά, υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί κι εκεί θα περιμένουμε εκπλήξεις, αλλά δεν το βλέπουμε. Μία ας πούμε έκπληξη περιμένουμε στον Νότο, γιατί ένα.... πουλάκι μας είπε: "Μπορεί να μην είμαστε φαβορί, αλλά τους έχουμε"!!!!

- Κάτι δεν πάει καλά. Τα πρωταθλήματα δεν άρχισαν ακόμη και άρχισαν οι ψίθυροι για ομάδες που θα ευνοηθούν από την διαιτησία για να φτάσουν στον στόχο τους. Κύριοι ηρεμήστε. Ο κάθε διαιτητής έχει την δική του προσωπικότητα και δεν μπορεί κάποιος να του πει πως και τι θα σφυρίξει. Ας μη γελιόμαστε. Μπορεί ο καθένας να λέει διάφορα, αλλά είναι λάθος να τα βλέπει όλα στημένα.  Αφήστε τους διαιτητές να κάνουν αυτό που ξέρουν και να μην ξεχνάτε πως λάθη κάνουμε όλοι.

- Τι θα γίνει τελικά με τους ανεμβολίαστους οι οποίοι μπαινοβγαίνουν σε χώρους και δημιουργούν προβλήματα. Προσοχή γιατί μπορεί να μπλέξουν, αν γίνει κάποιος έλεγχος και δεν έχουν νόμιμα κάνει το τεστ ή δεν ξέρουμε τι άλλο.