Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

....σουτάκια

 - Αρχίζουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Εύβοια, για τις κατηγορίες Α΄ & Β΄ ενώ η Γ΄  αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Να ευχηθούμε σε όλους υγεία και μακάρι να ολοκληρωθούν επιτέλους τα πρωταθλήματα, ώστε να παιχθεί ποδόσφαιρο στο χορτάρι και όχι μόνο στο fb όπου ο ένας συγχαίρει και ευχαριστεί τον άλλον, χωρίς ....ιδιαίτερο λόγο ή για τα αυτονόητα. 

- Πλησιάζει η ώρα της Εθνικής μας γιορτής και όλα δείχνουν πως θα κάνουμε παρελάσεις. Αυτός που δεν θα προλάβει να κάνει παρέλαση, είναι "ο καλύτερος" προπονητής της Εύβοιας και όχι μόνο. Ο αντικαταστάτης του είναι έτοιμος και είναι κοντά στην ομάδα, οπότε δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

- Έχουμε δίκιο για το σχόλιο που κάναμε με την φωτογραφία του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη, μας είπανε αρκετοί αναγνώστες, αλλά το σχόλιο μιας κυρίας ήτανε το καλύτερο. "Δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου που κάνουν όμορφο τον Παναγιώτη. Είναι αυθεντικός, είναι ντόμπρος και ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τους ανθρώπους. Αυτό είναι η ομορφιά του".

- Ο ψευτόμαγκας που μας κατηγορεί, όποτε θέλει μπορεί να μας ζητήσει να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ενώ παριστάνει τον φίλο σε κάποιους, τους σκάβει τον λάκκο. Τα γραπτά μένουν και κανείς δεν μπορεί να τα αγνοήσει.