Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ας γράφουμε τις ευχές μας εμείς, αλλά πρέπει κι εσείς να προσέχετε, γιατί ο κορονοϊός σκοτώνει κα δεν ξεχωρίζει μικρούς ή μεγάλους. Χτυπάει όποιον βρει στο πέρασμά του και ιδιαίτερα τους ανεμβολίαστους σε ποσοστό πάνω από 90%.
Το κράτος προσπαθεί με μέτρα να σταματήσει το κακό, αλλά το έχουμε ξαναγράψει. Ο Έλληνας μυαλό δεν βάζει.
Τα μέτρα κατά την άποψή μας, θα πρέπει να είναι στοχευμένα και να έχουν να κάνουν με την τσέπη του καθενός. Αλήθεια γιατί ο κάθε ανεμβολίαστος να μην πληρώνει από την τσέπη του τα νοσήλεια, όταν χτυπηθεί από τον κορονοϊό; Γιατί.... να μην μπει κόφτης σε διάφορα επιδόματα και οικονομικές απολαβές από το κράτος, όταν προκαλεί με την στάση του και βάζει σε κίνδυνο τις ζωές συνανθρώπων του;

- Να τελειώνουμε λοιπόν μ΄ αυτό το θέμα, για να μην έχουμε καθημερινά πάνω από 50 θανάτους και να μην πληρώνουν το μάρμαρο άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να είναι ασφαλείς, όπου κι αν πάνε.

- Θα γράψουμε κάτι κι ας ενοχληθούν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ. Δεν είναι δυνατόν να διοργανώνεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου για να βοηθήσεις να αποκατασταθεί η υγεία ενός παιδιού και με την στάση και συμπεριφορά σου και με την μη τήρηση του πρωτοκόλλου, να δημιουργείς προβλήματα στην υγεία των συνανθρώπων σου, αφού βοηθάς στην διασπορά του κορονοϊού. 

- Ελπίζουμε να το καταλάβουν όλες και όλοι αυτό, για να μην επανέλθουμε γράφοντας περισσότερα. Κυρίες και κύριοι δεν χρειάζεται να κάνετε ότι κάνετε, χωρίς την τήρηση του πρωτοκόλλου. Ούτε μόνο εμβολιασμένοι πηγαίνουν σε αγώνες, ούτε μάσκες φοράνε ο περισσότεροι και ας μη γελιόμαστε, η οικονομική ενίσχυση δεν είναι από τα ελάχιστα εισιτήρια, αλλά από την αγάπη που δείχνει ο καθένας προς τον συνάνθρωπό μας. Αυτή την αγάπη σε εποχή κορονοϊού θα μπορούσαμε να την δείξουμε χωρίς να καλούμε τον κόσμο στα γήπεδα και να μην τηρούμε τα μέτρα.

- Είναι πλέον φανερό, πως όλα γίνονται για τις φωτογραφίες και για "να μας παίζουν" τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά. Όποιος αμφισβητεί αυτά που γράφουμε, μπορούμε να γράψουμε κι άλλα σε προσωπικό τόνο, για να σταματήσει ν΄ αμφισβητεί το οτιδήποτε.