Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως και παριστάνουν και τους δημοκράτες. Αναφερόμαστε στον κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην ΔΗΜΑΡ και τελικά ΣΥΡΙΖΑ. Δήθεν αριστερούλης ο Δημήτρης, αλλά όχι γνήσιος αριστερός και φυσικά με "φθηνιάρικη πολιτική" αφού έφτασε στο σημείο να δέχεται να χαρακτηρίζουν παρακρατικό τον κ. Μπένο και να ρίχνει σε βάρος του πολιτικές κορώνες, πιστεύοντας πως.... έτσι θα κερδίζει 5 ψήφους παραπάνω!!!!

- Κύριε Αναγνωστάκη, κρίμα. Κρίμα γιατί στην προσπάθειά σας να έχετε πολιτικά οφέλη, ρίχνετε λάσπη σ΄ ένα πρόσωπο που είναι πολύ περισσότερο δημοκράτης από εσάς και με πολύ μεγαλύτερη προσφορά στα κοινά. Λυπούμαστε ειλικρινά, γιατί στην προσπάθειά σας να έχετε κάποιον ρόλο, ξεφύγατε.

- Κύριε Αναγνωστάκη, αν έγινε κάτι που δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα της Ελλάδας, έχετε υποχρέωση να πάτε στην δικαιοσύνη. Υπάρχει το Συμβούλιο Επικρατείας το οποίο αποφασίζει για το τι είναι Συνταγματικό και τι όχι και όχι ο κάθε ραδιοφωνατζής, ο οποίος αν δεν φροντίζουν την τσέπη του, φροντίζει καταπατώντας τους νόμους και το Σύνταγμα να συκοφαντεί και να προσβάλλει πρόσωπα και καταστάσεις.

- Κύριε Αναγνωστάκη, αν θέλετε να μάθετε, παρακρατικός είναι αυτός ο οποίος χωρίς να τηρεί καμία προϋπόθεση, παίρνει ένα μικρόφωνο και χαρακτηρίζει λαμόγια, παρακρατικούς, μιζαδώρους κλπ άλλους, αλλά κι εσείς ο οποίος βρίσκεται βήμα και είσθε συνομιλητής του.

- Κύριε Αναγνωστάκη, ευχόμαστε το συντομότερο να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση και να πάψετε να είσθε όλα αυτά για τα οποία ρίχνετε λάσπη σε άλλους. Όσο για το τι λένε οι φορείς και οι επιτροπές αγώνα της Βόρειας Εύβοιας, αλλά και στο Ληλάντιο, καλύτερα να μην το λέτε. Μπορεί να κατηγορούν την κυβέρνηση, αλλά λένε τα χειρότερα για τους δήθεν αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ. 

- Κύριε Αναγνωστάκη, σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις, αν τελικά θα είσθε και πάλι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφερειακές Εκλογές του 2023.